I Have A Request

1.8K 78 15
                                    

Bu bölüm daha çok size ve bana özel olarak yazıldı, uzun değil. Lütfen sonuna kadar okuyun.
Teşekkür ederim.x

Bu kitaba, kendi doğrularımı ve araştırmalarımı yazmak amacıyla başlamıştım. Bu 5.000 kitlesi bile hayalim değildi.
Okunmazsa okunmasın etrafımdakileri aydınlatırım diyordum ama beklediğimin üstü bir ilgiyle karşılaştım. Mesajlarla ulaştınız yazmami istediğiniz her ne varsa belirttiniz, iltifatlar ettiniz. Bunun için binlerce kez teşekkür ediyorum ve hepinizi çokca öpüyorum.

Şimdi sizden bir ricam olacak, yapmak zorunda değilsiniz ama yapabileceğiniz ve beni kocaman mutlu edebilecek minicik bir şey.

Ey Queen Of Diss, yazım tarzını çok seviyorum diyenlere bir önerim var, çok ama çok uğraştığım, hayatımı verdiğim bir kitap yazıyorum ve henüz başlarındayım. Seveceğinizi bildiğimden ve basılabilme ihtimali dahi hayalim olduğundan sizden rica ediyorum. matmazelia hesabına gidin ve "Ötesizler" kitabını işgal edin lütfen.

Gücünüze ve yorum yapabilme yeteneğinize hayranım, bu yüzden sadece ricam olarak kabul edin bunu. Vote verip geçmeyin, vote vermeseniz de olur. Sadece okumanızı rica ediyorum zaten az bölüm var. Okuyup yorum yaparak beni iyi bir yerlere getirebilirsiniz. Biz ZquaDirectionerlar olarak mükemmel bir güce sahibiz. Bunu kendi lehimize kullanabiliriz değil mi ?
Bir de bakmışsınız, burada analizleriyle sizin zihninizi karıştıran Directioner kardeşinizin kitabı basılmış ve imza gününe şehrinize gelmiş... Neden olmasın :) bunu hep birlikte gerçekleştirebiliriz, benim hayalime ortak olabilirsiniz,bu kitleyi yaratacak olan, gerekirse rekorlar kıracak olan sizlersiniz...

Hâl böyleyken ve Ötesizler'e de bugün yeni bir bölüm atmışken, sizden okumanızı ve beni iyiye götürmenizi rica ediyorum. Bunu bana çok görmeyeceğinizi umuyorum. Sizi seviyorum.x

ZİGİ ANALİZLERİ (Zigi Is Faker Than Fake)Where stories live. Discover now