Zigi Sona Erdi

1.7K 134 79
                                    

Yeni bir bölüm için uğraşırken haberlerin gelmesi, fandomun %98'ini mutlu etti !!! Tabiki bunlardan biri benim :)

Yalnız bitiriş için de harika bir kurgu ile aynı kalemden çıkma açıklama yazıları aynı saatlerde atıldı.

Gigi :

"Ayrılık ifadeleri sıksık kişisel olmayan bir görünüşte, çünkü bu açıdan kullanabileceğim hiç bir kelime yok, iki insan bir kaç yıl içinde birlikte deneyim elde etmişse ne olmuş

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ayrılık ifadeleri sıksık kişisel olmayan bir görünüşte, çünkü bu açıdan kullanabileceğim hiç bir kelime yok, iki insan bir kaç yıl içinde birlikte deneyim elde etmişse ne olmuş..
Bir ilişki olarak değil ama genel olarak hayatta. Z ile paylaştığım sevgi, zaman ve hayat dersleri için daima minnettar kalacağım. Kendim için değil, onun için en iyisini istiyorum. Ve onu muazzam bir sevgi ve saygı içerisinde desteklemeye devam edeceğim, gelecekte olacağı gibi ve her ne olursa olsun her zamanki gibi. xG"

(Hatalarım olabilir acele ile çevrildi)

Zayn :

"Gigi ve ben inanılmaz anlamlı, sevgi dolu ve eğlenceli bir ilişkiye sahiptik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Gigi ve ben inanılmaz anlamlı, sevgi dolu ve eğlenceli bir ilişkiye sahiptik. Gigi'ye büyük miktarda saygı ve hayranlık duyuyorum bir kadın ve bir arkadaş olarak. O mükemmel bir ruha sahip. Hayranlarımıza,  bu zamanda bu zor kararda ve gizlilikte bizi destekledikleri için minnettarım. Bu haberlerin önce bize gelmiş olmasını dilerdik. Hepinizi seviyoruz. xZ"

Tekrar çeviri için üzgünüm ama umarım yazılanların ana çerçevesini anlamışsınızdır. Aynı kalemden çıktığı belli olan kelimeler ve aynı anda paylaşılan bu iki yazı, ikisi için bir şeylerin sonuydu.

Zayn Hilfiger'ın son ayağında onun için dönüm noktası olan sahnede yürüyen Gigi'yi desteklemek yerine dostlarıyla Miami'de stüdyodaydı.

Eş zamanlı yapılan Max Mara defilesinde Gigi'yi izlemek yerine Tom Ford'a katıldı. Orada da Gigi'nin kardeşi Anwar ve sevgilisi Nicolanna Peltz ile fotoğrafları geldi.

 Orada da Gigi'nin kardeşi Anwar ve sevgilisi Nicolanna Peltz ile fotoğrafları geldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ve bunun gibi bir çok şey... Promo kokan bir ilişkinin sonundayız beyler bayanlar, sen o kadar fotoğraf çekimini yap her şeyi göze sokarak yaşa sonra da gizlilikten bahset akxhksnxls

Düşüncelerime gelince, Gigi'nin defileleri (Milan, Paris, NYC Moda haftaları kapsamında) başlarken ve Zayn'e dair doğum günü promoları sürerken bitmesini hiç beklemiyordum.
Albümden sonra gelir diye düşündüm açıkçası.
Zayn o kadar işine düşkün ki, sürekli fanlar için videolar paylaşıyordu.
Son düeti (August Alsina & Zayn - Don't Matter) hayranlar için ücretsiz yayınlandı. O kadar düşünceli birisi ki...

Zayn'in hep biraz içine kapanık, kendi halinde bir çocuk olduğunu biliyorduk. İlişkilerini bu anlamda göze sokmak isteyebileceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. Kendi istemese kendisinden haberdar bile olamıyoruz biliyorsunuz, her neyse...
Zayn Miami'ye gittiğinde bir şeyler belliydi sanki.
Gigi ve annesi Yolanda hâlâ videolarına yorum falan atıyorlardı vesaire ama sona erdi. Eminim manşetlerde en az bir hafta kalır bu "saygı çerçevesinde" ayrılmak.
Madem yazılanlara göre ortada hâlâ saygı ve sevgi var. O halde sorun ne ?
Bir ilişki kağıttaki sözleşme niteliğnde başlayıp, sürüp bitti bildiğiniz.
Gigi biriyle görüntülendiğinde "Zayn'i çabuk unuttu" haberlerini göreceğiz.
Zayn albümünde kalp kırıklığından bahsedecektir, insanlar bunun Gigi'den de önce yazılmış olabileceğini düşünmeden Gigi'ye mal edecek ve sürüp gidecek.  Taa ki yeni birlikteliklere kadar... Bu daima böyle oldu.
Umarım saygı çerçevesinde tükürdüklerini tekrar yalayıp albüm gelince tekrarlamazlar.x

Bu kitap promo olaylarına bir açıklık getirmek içindi ve böylece bunun da sonuna geldik...

Daima ve daima sevgiyle kalın .x

ZİGİ ANALİZLERİ (Zigi Is Faker Than Fake)Where stories live. Discover now