Bir Bölüm De Kendin Yaz

900 48 10
                                    

Merhabalar...

Uzun zaman oldu :)
Özlendim mi ?

Yaz tatilinden anca fırsat bulabildim de gelebildim. Üstelik yazdıklarım da yarım kaldı...
Şu sıralar Zayn'in yeni menajeri ve şirketi üzerine bir araştırma yapıyorum ve feci yorucu... Henüz bir ize rastlamadım ve yazımı tamamlayıp en kısa zamanda atacağım.

Eee yazar hanım niye o zaman bizi buraya topladın ? Diyorsanız, şöyle bir etkinlik yapmak için desteğinize ihtiyacım var...

Yorumlarda aldığım güzel geri dönüşleri ve şurada şöyle olmuştu dediğiniz kısımları daima yazıyorsunuz ya :)

Hıh !
İşte bir bölüm de hep birlikte yazacağız.

Nasıl mı ?
Siz buraya kendi fikirlerinizi,araştırma sonuçlarınızı ve öncesinde şu oldu, sonrasında bu oldu, şuanda bu oluyor dediğiniz kısımları yoruma atacaksınız...

Bende hepsini bir araya getirip bir bölüm oluşturacağım ve fikirlerinizin doğru ve yanlış yanlarını bir araya getireceğim. Böylelikle karşılıklı konuşma ve bir nevi soru cevap olacak, aklınızda herhangi bir şey kalmayacak.

Fikirleriniz Zayn üzerine olabilir, yapılan promo üzerine olabilir, Gigi üzerine olabilir,Zayn'in One Direction'dan ayrılışı üzerine olabilir... Her şey olabilir.

Kendin yaz etkinliği çok hoşuma gitti ve hem kendinizi hem beni okuyabileceğinizi düşündüm ve hoş buldum :)

Peki siz neler düşünüyorsunuz ?

Hadi hemen ruh halinizi toparlayın ve minik bir paragraf yazın. Kesinlikle saçma olur diye çekinmeyin vesaire. Birlikte yanlış ve doğruları bulabileceğimize inanıyorum.

Atladığım, unuttuğum veya yanlış yazdığım yerleri, şuanda beklediğiniz kısımları kendiniz yazın ^^ Bir nevi bana hatırlatıcı olun ve bende o sırada şu Sour Diesel ve Too Much öncesi & sonrası gelen şeyleri araştırıp yazayım.

Güzel bir aileyiz.x

Sizi seviyorum ve yorumlarınızı bekliyorum...

Daima en içten sevgilerimle...

ZİGİ ANALİZLERİ (Zigi Is Faker Than Fake)Where stories live. Discover now