Promo Bitiyor Mu ? İlişki Bitti Mi ?

1.5K 65 88
                                    

Önceki bölümde değindiğim üzere, ilişkinin bittiğine dair söylentiler var, evet. Ama henüz kesin değil ve 6 gün önce (bir önceki bölümde değindiğim gibi) Gigi, Zayn'in sweatini çalmakla alakalı bir snap attı. Bu yüzden sanmıyorum.

Fakat ilişkiye en az 1 sene veya 2 sene daha ömür biçiyorum.

Bittiyse ne mutlu - kutlu bize de diyemem. Zira yeni bir beard bulunur. Şuan Jelena yeniden bir araya geldi diye deli gibi sevinsem de, Zayn'in yanında ufak tefek, Camila veya Selena gibi bir ESMER olsun istiyorum. Dehşet yakışırlar.
Beard bile olsa barbie bebek gibi görünen bez bebeklerden sıkıldık. Bu yüzden ilişki bitmişse yeni beardımız olur mu ne zaman gelir bir fikrim olmayacak... Ve başka bir kitapta buluşacağız zira, ilişkinin bokunu çıkarmaya gerek duymadan, bilmeniz gereken şeyleri yazıyorum zaten. Hajxhakjx
Gerek yok yani devam etmesine o yüzden.

Ben bittiğini düşünmüyorum ? Ya siz ?

EXTRA :

Çok istenilen konulardan bir tanesine de kısaca bir açıklık getireyim, Gigi ve Bella'da estetik var.

Gigi, Victoria Secret'a Kendall ile beraber anlaşmalı girdi çünkü vücut ölçüleri standartta değildi. Bu İngiltere, Amerika dergilerinde çok konuşuldu. Kısaca geçeceğim için derinliklere inmeyeceğim ama araştırmak isteyenler "Kendall Jenner & Gigi Hadid didn't real in Victoria Secret" yazabilirsiniz ve söylentilere göz atabilirsiniz. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış araştırmadım çünkü umrumda değil. Ama siz istediniz diye bir kaç fotoğraf bırkacağım buraya Hadidlerle alakalı :

"Bella Hadid, babasının kredi kartını alıp şehre gitti ve yüzünü değiştirdi."

Devam edelim, Vogue magazine verilen röportajda Gigi "yüzünde estetik olmadığını, kardeşinin de böyle olduğunu söylemişti Kasım 2016'da" ve 2017'de verdiği röportajlarda yüzünde estetik olduğunu ve boynu içinde bir estetik istediğini belirtti.

Devam edelim, Vogue magazine verilen röportajda Gigi "yüzünde estetik olmadığını, kardeşinin de böyle olduğunu söylemişti Kasım 2016'da" ve 2017'de verdiği röportajlarda yüzünde estetik olduğunu ve boynu içinde bir estetik istediğini belirtti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ve bunlar OK Magazine, Daily Mail gibi köklü magazin sayfaları. Sizde biraz araştırmayla bulabilirsiniz devamını.
Şimdi buraya fotoğrafları bırakayım.
Estetik sahiden var mı yok mu, yoksa birazcık mı siz karar verin :)

ZİGİ ANALİZLERİ (Zigi Is Faker Than Fake)Where stories live. Discover now