Zigi'den Önce Zerrie İle İyi Uykular...

8.6K 282 304
                                    

İlk önce fandomun, Ziam Shipperlar, Zigi Shipperlar, Zerrie'ye İnanlar, Zaylena-Zaylor vs Shipperlar ve Shiplemeyenler olarak ayrıldığının farkındayım.

Yazdıklarımın sizin mantık çerçevesine hitap etmesine gerek yok, çünkü yazdıklarım saf araştırmalardan ve analizlerden oluşacak. Bu yüzden inanmadığınız herhangi bir şeyi araştırabileceğinize garanti veririm.
HADİ BAŞLAYALIM !!!

Öncelikle Zayn'in One Direction'dan ayrıldıktan sonra sözleşme imzaladığı plak şirketinin RCA (Real Capital Analycts) Records olduğunu bilmeyeniniz yoktur. Peki RCA Records, burada kalsın.

Diyeceksiniz ki, bu ne ile alakalı çok şeyle alakalı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Diyeceksiniz ki, bu ne ile alakalı çok şeyle alakalı. Çünkü çocukların solo kariyerleri için tercih ettikleri müzik şirketleri (Liam - Capital Records UK, Niall - Capitol Records, Zayn - Real Capital Records)
Syco Entartainment ile yakından alakalı. Yani Syco'nun bir alt görevini yapan yönetim Modest ! ile. Bunu daha sonraki bölümlerde ele alacağım. Ve asla kaynaksız ve yalan bir habere yer vermeyeceğim.

***

Zayn 1D'den ayrıldıktan yaklaşık 4 ay sonra, sevgilisinden ayrıldı. (Ağustos) Perrie Edwards... Çoğunuz ilişkinin sahte olduğunu iddia etti ki evet bir promo üzerine kurulu taraflı ilişkiydi. Bunun için yığınla kanıt gösterildi, fotoğrafları yayınlandıktan sonra albümler çıktı, klipler yayınlandı promolor ortaya çıktı. Fakat ilişki bir sansasyonla bitmeliydi ki, bu Zayn'in bir mesaj ile ayrıldığı söylentisinden başladı ve bir çığ gibi büyüdü. Taa ki Zayn'in ilk albümü M.O.M çıkana kadar...

Söylentiler o kadar yayılmaya başladı ki, Zayn'in ailesinin bir kısmı Zerrie ile ilgili sayfaları takip etmeye, fotoğraf beğenmeye devam etti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Söylentiler o kadar yayılmaya başladı ki, Zayn'in ailesinin bir kısmı Zerrie ile ilgili sayfaları takip etmeye, fotoğraf beğenmeye devam etti. Bismah ve Sarooha (Zayn'in kuzenleri)  ısrarla Zerrie Is Fake sayfalarını takip etmeye başladılar. Gündem durgunlaştığında ise, Perrie'nin kıskançlık krizi geçirdiği, Zayn'in Pillow Talk parçasını Perrie ile yazdığı söylentileri ortaya atıldı. Sözde Perrie, klipte Gigiyi görünce çıldırmış... Bu söylentilerin bir kısmını buraya atıyorum ki, ulaşabilin...
Google'a Perrie Edwards Begrudge Pillow Talk yazmanız yeterli olacaktır.

ZİGİ ANALİZLERİ (Zigi Is Faker Than Fake)Where stories live. Discover now