Açıklama

1.3K 83 77
                                    

İçinizde bazı gerizekalılar, sadece buraya kötü yorum bırakmaya gelmiş gibi.
Yorumlarınızı görüyorum. Ben hiç bir zaman inandıklarınızı terk edin ve bana inanın diye bir şey demedim. Diretmedim.
Yorumlarımı ve araştırmalarımı saygı çerçevesinde yaptım.
Eğer bir bilgide tereddütdeyseniz araştırabilirsiniz !

Bir diğer malzeme, benim söylediğim kişi Wallis Day ise, tutupta o değil demeden önce bir arastırın. Manşetlere ne yansıtıldıysa onu yazıyorum ben.

Modesttaki çalışanımızdan bahsederken, biri gelip, "Eee o patronsa etrafında olması doğal, çekemiyorsunuz falan yazmış."

Sayın gerizekalı, o kişi patronu değil.
Dikkatini vererek okusaydın, anlardın. Patronu değil ama çevresinde cümlesini bin kere geçirdim, bunun sebebi de eskide kaldığını zannettiğiniz Modest olduğunu belirttim.

Ben bu kitaba başlarken, fandomun Zigi shipperlar, Ziam shipperlara sahip olduğunu biliyorum ve buna saygı duyuyorum diyerek başladıysam, sende saygı çerçevesinde yorum yapmak zorundasın.
Yok eğer yapamıyorsan, defolur gidersin. Ki senin yorumların benim kitabıma yapılan yorumları çoğaltıyor bu hususta bu da bir yarar.

Bir diğer husus, ben asla Zayn promosunu tamamen Gigi ile sağlıyor DEMEDİM. Promo karşılıklı ve Zayn'in gündeme tutunmasını ilişkisi ile sağlamaya çalışıyorlar dedim.
BU PROMOYU TAMAMEN GIGI YAPIYOR DEMEK DEGIL.
Asıl olarak Giginin promosunu tamamiyle Zayn yapıyor.
Gigi o kadar da önemli bir şahsiyet değil Zayn ile kıyasla.

Ve son olarak, ben ilişkiyi çekemiyorum diye durduk yere kalkıp analiz kitabı yazmaya karar vermedim. Gerçekleri millet görsün diye yazdım ve yazacağım. Bu ilişkiyi çekemememe meselesi 2012 beardlarında kalmadı mı ? Tutupta Zayn benimle olsun mu diyorum wjdksb 19 yaşındayım ve yeterince olgun olduğumu düşünüyorum. İlişkiyi çekememek kelime öbeğine hâlâ gülüyorum iqdhkabc cekemedigim ici  yazdıgımı varsay, benim yazılarım ilişkiyi etkileyecek mi ? "AAA YAZAR HANIM FAKE OLDUGUNU ÖĞRENMİS HEMEN ZIGIYI BITIRELIM MI DENILECEK" hwkchskdj BU KİTAP ETRAFIMDAKİ İNSANLARA MİNİK DETAYLARLA YORUMUMU AKTARMAK İÇİNİZ YAZILDI. Ki bu kitap sayesinde detayları görebilen onlarca insan bana teşekkür etti.

Not : Bu kitaptan sonra Zayn'den soğudum diyenini görmedim ama göreni olmuş. Zayn'den soğumak nedir ? O yeterince kusursuz bir idol, sadece diğer ünlü camiasındaki gibi promoya kurban gidiyor. Bu Hollywoodda klişeleşmiş bir şeydir. Zayn'in ardından para kazananların işi bu, Zayn'in değil.

Eğer Zayn hakkında kötü düşündüren bir kitapsa derhal silebilirim.
Ki öyle olduğunu sanmıyorum.

KİTAP TAMAMEN ARASTIRMALARDAN VE YERİNDE YORUMLAMALARDAN OLUŞUYOR. KATILIYORSANIZ DA KATILMIYORSANIZ DA BUNA SAYGILI BİR ÜSLUPLA BELİRTEBİLİRSİNİZ.

Ha birde Gigiyi Zayn ile tanıyıp, Gigi'nin götünü Zayn'den daha çok koruyanlara gülüyorum. Gerek Mrs. Trump taklidi konusunda olsun, gerek ırkçılık ve hayvan kürkü kullanımı konusunda olsun, kendisi kesinlikle dünya tarafından eleştirilmiş biri. Yapmacık veya ırkçı damgasını defalarca yemiş biri. Bu kitap Gigiye olan nefretimi anlatmıyor. Ki kendisinden nefret de etmiyorum. Bu kitap ilişkinin promo olduğu ile alakalı kanıtlar sunuyor. Kabullenemeyip real yazmanız umrumda değil. Sizde bir  nevi bu şekilde bana izlenim kazandırıyorsunuz akzbskx

Mantıklı ve tarafsız düşünürseniz zaten beni ve kelimelerimi anlarsınız. Beyin bedava.

Her neyse Gigi eleştirilmeye de devam ediyor gündemde. Bunu sadece bu kitap yapmıyor. Eleştirileri hazmedemiyorsanız kitabımda işiniz yok demektir. Yok saygı çerçevesinde yaparım yorumumu diyorsan, buyur gel. Ben cümlelerimde saygısızlaşmadıkça saçmalamaya devam ettiniz.

Sustukça sustum ama artık direk engelleyeceğimi söyleyeyim. Küfürlerin azarların bini bin para.
Saygısızlar !

Ha birde şuraya dip not koyayım,
Zayn'i seviyorum diye yırtınan ve kitabını okumayan, cümlelerini bilmeyen insanları tanımlayamıyorum bile...

Zayn Z kitabının 11. Sayfasında şunu diyor :

"Röportaj konusunda hiç bir zaman başarılı değildim, her zaman özel hayatımı kendime saklamaya çalıştım."

Zayn'in karakterini ve mahremiyete ne kadar ihtiyacı olduğunu biliyorsunuz. Gruptan ayrıldıktan sonra en çok mahrem bir hayata bir süre kavuşabildiği için mutlu olduğunu söylüyor kitabın devamında.

Zayn özel hayatını mahrem yaşıyor.
Özel olan hayat, Zigi ve Zerrie ilişkisi gibi göz önünde bulunmuyor. Demekki özel hauat olmaktan çıkıyor. Ve Zayn de bunu demeye çalışıyor. "ÖZEL HAYATIMI GIZLEMEYE ÇALIŞTIM."

Eğer gerçekten Zayn'i gözlemlediyseniz, ailesinin, özellikle babasının Zayn'in popülaritesinden uzak kalmayı denediklerini görebilirsiniz. Çünkü onlar özel hayatının mahremiyetinde gizliler.

Fakat ben ilişkide mahrem olan bir şey göremiyorum.

RÖPORTAJLARDA KONUŞAMAYAN, SAHNEDE OLMAKTAN, KAMERA ÖNÜNDE OLMAKTAN ÇEKİNEN ÇOCUK SÜREKLİ SEVGİLİSİYLE FOTO ATAN, AKTİF OLAN BİR FENOMEN OLAMAZ. ZAYN'İN KARAKTERINDE YOK MAHREMİ KENDİ ELİYLE AÇIĞA ÇIKARMAK...

ÇÜNKÜ BU ONUN MAHREM ANLAYIŞINA AYKIRI. ZAYN'İN KARAKTERİ BU.
FAKAT ORTADA OLAN OLAY TAM TERSİ GÖZ ÖNÜNDE OLDUĞU IÇIN BU KITAP YAZILDI.

TAMAMEN SAF ARASTIRMALARDAN VE BİRBİRİNE ÖRTÜŞEN TARİHLERDEN MEYDANA GELIYOR. KITABIN AMACI BU.
NE BIRINI KÖTÜLEMEK NE DE BAŞKA BİR ŞEY. BU ZAMANA KADAR FOTOĞRAFTAN ÖNCE VE SONRA OLAN HERKESÇE BİLİNEN OLAYLARI DA YAZDIM.

ASLA AMA ASLA SİZE INANIN DİYE DİRETMEDİM. DURUŞUMDA VE YAZILARIMDA KENDİMDEN VE GÖRÜŞÜMDEN ÖDÜN VERMEDIM.

SİZDE İSTEDİĞİNİZ ŞEYE İNANABİLİRSİNİZ, VE SEVİYELİ BİR ŞEKİLDE YORUM BIRAKABİLİRSİNİZ EĞER SAYGISIZLIK YAPACAKSANIZ, EN AĞIR HAKARETLERİ HAK EDİYORSUNUZ DEMEKTİR.
VE BUNA ARTIK GÖZ YUMULMAYACAK.

Sevgilerimle.x

ZİGİ ANALİZLERİ (Zigi Is Faker Than Fake)Where stories live. Discover now