Örömteli hangulat!

842 19 8
                                    

"Indulj el, és ne állj meg! Ha az első lépések kicsik és esetlenek, akkor se add fel, menj tovább és nyújtsd meg őket, amennyire csak lehet, mindaddig, amíg az apró lépéseket fel nem váltják a hosszú, magabiztos, határozott léptek! Légy önmagad jószívű és támogató mentora! Ha esetleg elakadsz, hagyj időt magadnak, rendezd a soraidat, de mindenképp folytasd az utat! Képzeld azt, hogy egy jóbarát, vagy egy szeretett személy felkészítésében veszel részt, és bánj úgy magaddal, ahogy vele bánnál, ha a helyedben lenne! A legjobb edzők türelmesek, megértők, képesek megbocsátani és inspirálják a tanítványaikat. Legyél saját magad edzője, lelkesítsd, és ünnepeld magad a partvonalról!"

William Pullen

"Amit nem akarok, arra senki rá nem vehet. Viszont ha valamit nagyon akarok, akkor a végsőkig kitartok mellette."

Sziasztok!

Végre túl vagyok a vizsgámon! Nagyon örülök neki és megkönnyebbültem, hogy végre már nem kell tanulással foglalkozni. Valamint ingázni a munka mellett.

Örömmel közlöm veletek, hogy ezennel már hivatalosan is mondhatom, hogy sikeresen levizsgáztam! Köszönöm, hogy szurkoltatok nekem!

A tegnapi nappal hivatalosan is szakképesített Pedagógiai- és Családsegítő munkatárs lettem valamint Gyermekpszichológiai konzulens tanúsítványt is megkaptam.

Az akaraton áll vagy bukik minden.

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Akkor válik valaki igazán sikeressé, ha már nem akar senkinek megmutatni semmit, leginkább csak önmagának.

Yvonne Dederick


Ezután remélem már több időm lesz írni, mert nem kell járkálnom egyik helyről a tanfolyam helyszínére Nyíregyházára ami kb tőlem 78 és 90 km között van útvonaltól függ. Ez kb egy 2 órás út napi szinten.

Most már hogy a kezemben tartam ezt a "Kincset" amire már nagyon vágytam nem kell most már mennem max ha látogatóba megyek. Mostantól meg próbálok belehúzni és hozom az elmaradt kéréseket. Ha valakinek akadt azóta ötlete nyugodtan írja le a kis bejelentő után. Köszönöm , hogy kitartóan vártatok. Nem ígérgetek, de hozom a részeket amint tudom.

Addig is mindenkinek szép napot, estét, reggelt. Jó munkát, tanulást pihenést mindenkinek azt ami érinti.

Valamint mindenikek jó egészséget kívánok!

Nagy puszi és ölelés mindenkinek!
😘🤗❤❤🥰🥰

BTS Reagok /Határozatlan ideig szünetel/Where stories live. Discover now