7. Amikor...

2.4K 30 26
                                    

Amikor rossz napod van...

Jin

Mindent meg tesz azért, hogy elmond neki mi történt amiért ennyire ki vagy kelve magadból.
-Ó Istenem szállj le rólam!
-Hé én csak segíteni akarok nem kell leharapnod a fejemet, mert szar napod van! -förmed rád legjobb-barátod.
-Ne.. ne haragudj csak ez a mai nap kész vicc. Ma volt egy találkozom egy dékánnal, aki elbírálja a szakdolgozatom és tanácsokkal traktált, hogy majd miként védjem meg a dolgozatomat, amit amúgy már előre elkészítettem, mikor a dolgozatot is csináltam.
-Ez bosszantott fel?
-Nem csak ez. Utána a munkahelyemen a főnököm is megtalált és persze az újoncok miatt rajtam vezette le a feszkot és velem kiabált, hogy nem igaz, hogy nem tudom jobban be tanítani azokat a taknyosokat. Majd még nekem jönnek leöntenek és minden, ami baleset csak történhet, ami avval jár, hogy én kikészüljek idegileg meg is történik. Komolyan az lett volna a legjobb ha ki se mozdulok ma a házamból, de azt nem tehetem meg. -mondod el neki, hogy miért is vagy ilyen passzban.
-Kérsz egy teát vagy inkább egy forró csokit és egy kis édességet.
-Te ismersz a legjobban. Imádlak. Na hozzad gyorsan azokat amiket felsoroltál. -utasítod, mire csak felkacag és nem sokkal később már egy vígjáték társaságában eszitek a sok édességet és isszátok a finom forró csokit.

 -utasítod, mire csak felkacag és nem sokkal később már egy vígjáték társaságában eszitek a sok édességet és isszátok a finom forró csokit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Suga

-Na, gondoltam, hogy ide jössz és nem Mike-nak fogsz ilyen pillanatodban mutatkozni.
-Hagyjál békén!
-Te vagy az, aki hozzám jött nem én.
Nem tudod, hogy miért, de ez a nap életed egyik legrosszabb napja. Semmi sem sikerült amit csináltál, ráadásul a szüleid megint azzal zaklattak, hogy menj haza és vedd át a céget mert csak rád hagyhatják. A munkádban se tudtál úgy teljesíteni, ahogy szerettél volna és még a zene szerzés se tudta lenyugtatni felborzolt idegeid.
Ráadásul egy balfék még a kocsidat is meghúzta és még arra se volt pofája, hogy ott hagyja neked az elérhetőségét, hogy a kártérítést megbeszéljétek. A bevásárlás során meg a táska füle még a kocsidig se bírta ki és leszakadta és minden kihullott belőle, csak annyi a szerencse, hogy semminek nem lett baja. Ezután inkább Suga-hoz mentél és reménykedtél, hogy valamivel enyhül a rosszkedved, ami a nap folyamán a béka segge alá csúszott. -Na gyere meséld el nagyapának, hogy mi történt, amiért ilyen az én drága kis majmom.
-Hát..... -és be nem állt a szád míg ki nem adtad magadból azt a feszültséget, ami már nem csak a mai nap miatt van benned, de már egy jó ideje lappang benned. A mai nap pedig elég volt, hogy kihozza belőled azt az éned, amit nem szeretsz. Mert ilyenkor olyan gyengének érzed magad és szégyenled, hogy van egy ennyire lányos oldalad, holott gyakrabban voltál a fiúkkal focizni, mint hogy egy Barbie babát fogj a kezed be. Suga viszont nagyon is szerette ezt az oldaladat, hiszen ilyenkor önmagadat látta, azt akit nagyon szeret és ritkán lát. Mi után ki panaszkodtad magad együtt szidtátok azokat, akik ma felbosszantottak.

 Mi után ki panaszkodtad magad együtt szidtátok azokat, akik ma felbosszantottak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS Reagok /Határozatlan ideig szünetel/Where stories live. Discover now