6. Amikor...

2.4K 34 12
                                    

Amikor bemutatod nekik a barátodat...

Jin

Nem egyáltalán nem várta ezt a találkozást, mert nem tudta, hogy mit tenne, de érted megteszi ezt is. Hát mi ez, ha nem szeretett. Ami a legmeglepőbb volt a számára, hogy ez a találkozás kellemes csalódás volt. Meglepte, hogy a srác, ilyen gyengéd és kedves veled. El se tudta hinni, hogy a srác, aki szinte mindenkivel keménykezű és nagyon előítéletes, ilyen jó fej. Az meg még inkább meglepte, mikor megkérdezte, hogy nem zavarja-e, hogy együtt vagytok-e, vagy hogy együtt lehet-e veled. Igen te tudtad, hogy milyen, is igazából, egy nagyon illedelmes srác, aki még a barátaidat is megkérdezi,. hogy nem zavarja őket a kapcsolatotok.
-Nem, de kérlek nagyon vigyázz rá, mert nagyon fontos barátom. Kevés olyan van aki nem azért barátkozik velem, mert híres vagyok, hanem azért, mert engem akar megismerni.
-Természetes. Nekem is fontos ő az egyetlen, aki átlát a zord álarcomon amit, muszáj felvennem különben nem tisztelnek.
-Még hosszan beszélgettek ezután. Jin úgy gondolta, hogy talán tévedett és nem kellene mindig minden miatt aggódnia, hiszen nem vagy már gyerek biztosan tudsz magadra vigyázni.

 Jin úgy gondolta, hogy talán tévedett és nem kellene mindig minden miatt aggódnia, hiszen nem vagy már gyerek biztosan tudsz magadra vigyázni

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।


Suga

Igaz ők már ismerik egymást, de szeretnéd, ha jóban lennének, és még jobban megismernék egymást. Mikor már együtt mentetek a találkára, 'mivel nem akartad, hogy meg lógjon' amit lebeszéltetek már egy ideje. Van, amit soha sem gondolt volna, hogy jól fogja érezni magát, de megtörtén. Évek óta nem nevettet annyit, mint azon az egy napon. Megtudta, hogy Mike nagyon vicces srác és pont hozzád való. Nem is kicsit vagytok egy hullámhosszon. De vele is nagyon jól kijön és elhatározták, ha úgy van, akkor együtt szívatjátok az ügynökségnél a friss husikat.
- Te aztán nem vagy semmi. - mondta drága barátod.
- Mert te az vagy? Mindketten teljesen örültek vagytok. Amúgy úgy isten igazából én is jót szórakoztam mikor szívattok.
- Hát te tényleg nem vagy százas kicsim. - mondod párodnak.
- Na, de nekem lassan mennem kell, ne haragudjatok, meg majd még beszélünk, sziasztok. - mondta Mike és adott egy puszit az arcodra majd fogott kezet Sugaval.
- Hát ezt nem gondoltam volna. Jó választás kicsi majom. Végre van még egy olyan örült, mint mi.
Te ezen csak mosolyogsz. Majd lassan ti is elindultatok, hogy elmondhassátok a srácoknak milyen jól sikerült a találkátok. Suga habár még mindig szúrta az oldalát, hogy lecsaptak a kezéről, de most hogy látta jó kezekben vagy úgy gondolta lehet, hogy minden, így ahogy van, mert nem akar elveszíteni egy ilyen nagyszerű barátot, mint te.

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।
BTS Reagok /Határozatlan ideig szünetel/जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें