1. Amikor....

4.7K 86 10
                                    

Amikor először találkoztok és tudod, hogy híresek

Hello hoztam egy ilyen kis újdonságot nektek.

Ebből a találkozósból 3 félét írok az első kettő egy kis bemelegítés. Utána már belevágok a közepébe. 😊. Én egy kicsit hosszabban írom majd az egyes részletek, mert így könnyebb kifejezni magamat. Meg ha elkap az ihlet, akkor nem tudok mit kezdeni 😆.

Most szólok, hogy csípős hangulatban voltam a szerint íródót ez.

Remélem tetszeni fog kérlek írjatok vélemény meg mondjatok nyugodtan tippeket, hogy miről legyen bene még szó. Nekem is van pár ötletem, de majd felírom az ötleteket. Azokat is és hozzam majd. Na de jó olvasást.

Jin

Idegesen várod már, hogy megérkezzenek a Bangtan fiúk, akikről ma kell készítened a képeket. Már félóra csuszásban vagytok, mikor betoppannak. Mindenkit elzavarsz gyorsan, hogy vegyék fel a ruhákat és üljenek le a noonák elé. Az első tag, aki elkészül Jin, ezért oda megy hozzád. Te nagyon el vagy merülve abban, hogy milyen képeket kellene csinálnod, ezért nem veszed észre
- Szia. Ne haragudj a késésért. - mondta mosolyogva, te pedig ekkor nézel fel. Megenyhülsz, majd csak annyit mondasz, hogy.
- Nem gond, de igyekezzünk. Mert attól, hogy ti híresek vagytok, nem azt jelenti, hogy rátok pazarlom a drága időmet. - Erre csak zavartan pislogott és már ment is a helyére.


Suga

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Suga

Éppen a Bangtan fiúk öltözője felé tartasz, mert te lettél az új stylist. Miközben az öltöző felé tartasz, éppen legjobb barátnőddel beszélsz.
- Ne is mond. Nem elég, hogy ez az első napom, de kapásból a nyakamba varnak 7 nyálas, beképzelt ficsúrt, akik el vannak telve maguktól csak, mert annyi lány csorgatja rájuk a nyálukat. - mondod, mikor hirtelen neki ütközöl egy mellkasnak. - Nem tudsz vigyázni!
- Már megbocsáss, de te jöttél nekem. Meg nem én sértegettelek téged. Csak, hogy tisztán láss, nem vagyunk elkényeztetett, beképzelt ficsúrok. - mondta idegesen. Te ijedtedben kinyomtad a mobilod.
- Nem kéne elcsatangolnod, mikor valami fontos dolgod lesz. Nem gondolod.
- Én pedig úgy gondolom, hogy nem kellene sértegetned azokat, akiket még nem is ismersz személyesen. De most az egyszer elnézem, mert nem vagy gyáva kimondani azt, amit gondolsz. - mondta egy apró alig észrevehető mosoly kíséretében. Mire te megenyhülsz

 Mire te megenyhülsz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS Reagok /Határozatlan ideig szünetel/Where stories live. Discover now