2. Amikor..

3.1K 69 6
                                    

Amikor találkozol velük, de nem tudod, hogy híresek

Jin

Éppen hazafelé tartasz, a bevásárlásból két nagy szatyorral. Hazafelé menet elgondolkoztál, hogy mit is kéne, csinálnod mikor haza érsz. Annyira elmerültél a gondolataidban, hogy nem figyeltél az útra és egyszer csak neki mentél valakinek. Minek következtében te a szatyrokat Ő pedig a kezében tartott papírokat ejtette el.
- Jaj, ne haragudj, nem figyeltem. - guggolsz le egyből és elkezded összeszedni a papírokat, amiket kivertél az idegen kezéből.
- Semmi gond. Ne aggódj miatta. - gyorsan összekapkodtad az idegen dolgait majd a szatyrodból kigurult dogokat is. Majd felálltál és rá nézve az idegenre visszaadtad neki a papírjait. Amit Ő megköszönt neked.
- Még egyszer bocsánat én megyek is. - mondtad és már indultál volna el, de az idegen alak leszólított.
- Várj, te nem ismersz engem. - kérdi nagy kerek szemekkel.
- Nem miért kéne. Már találkoztunk valahol. Esetleg ismerjük egymást valahonnan?- kérdezed értetlenül, mert nem rémlik, hogy ismernél, ilyen jó képű és egyben kedves férfit.
- Nem, nem felejtsd el. Na, szia, én megyek, de remélem, még találkozunk. - mondta az idegen majd egy kis mosollyal az arcán elsétált.

 - mondta az idegen majd egy kis mosollyal az arcán elsétált

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Suga

Éppen az új munkahelyeden, vagy ami egy kis nyugis bár. Az emberek ide nem feltételen azért jönnek, hogy jól berúgjanak csak szimplán azért, hogy jól érezzék magukat. A kidobó fiúk meg, ha látják, hogy egyesekkel elszaladt a ló és nyomulnak, a pultos csajokra kidobják őket és tiltó listára kerülnek. A ma este egy elégé különleges, mert az egész bárt lefoglalták és te nem tudtad, hogy kik lehetnek azok, akik ezt megengedhetik maguknak. Este 21:00 kor pedig elkezdtek megérkezni a vendégek. A főnököd meg kért, hogy kivételesen, ne legyél bunkó és legyél kedves a vendégekkel, még ha a határokat is feszegetik, mert ők fontos törzsvendégek és nem szeretné, ha többet nem jönnének el ide, mert te pofátlanul viselkedtél velük. Nem értetted miért, de beleegyeztél, mert szereted ezt a munkát, ráadásul egész végig zenét hallgathatsz, mert kicsi korod óta a zene az életed része.
- Hello, kislány 7 sör lesz. - mondta egy kb. tőled 2-3 évvel idősebb srác. - Már a nyelveden volt a csípős válasz, de inkább lenyelted és oda adtad neki a rendelést.
- Tessék, adhatok esetleg még valamit uram? - néztél rá.
- Uram? Te nem tudod, hogy ki vagyok?- lepődik meg.
- Miért tudnom kéne? - nézel rá.
- Hát úgy gondoltam, hogy tudod, hiszen egy bárban dolgozol, ahol alap, hogy ismerj dolgokat. - mondja még mindig meglepve, hogy fogalmad sincs róla, hogy ki ő.
- Hát, ha te mondod. De csak a tisztán látás kedvéért csak azért nem vagyok bunkó, mert a főnök megkért, hogy ma bánjak jól minden vendéggel. Én viszont a kislánynál elküldtelek volna melegebb éghajlatra rövid úton. - mondod ki még is gondolataid egy részét.
- Oh. Tetszik a stílusod csajszi. - mondja nagy vigyorral.
- Tényleg? Egyébként nekem is bejön a viselkedésed. Főleg hogy nem vetted sértésnek a hangnememet, mert lehet, hogy tudok kedves lenni, de a hangnemmel és a hanglejtésemmel nem tudok mit kezdeni. - felkaptad a tálca sört, amit rendelt és vele együtt megindultál az asztalukhoz, majd miután leraktad az italokat. A szokásos táncos, ritmikus lépteiddel és egy halvány mosollyal visszamentél a pulthoz. Észrevetted, hogy egy papír fecni lóg ki a kötényed zsebedből, amin egy telefonszám áll oda írva, hogy "Ha gondolod, hívj fel kislány"

BTS Reagok /Határozatlan ideig szünetel/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora