3. Amikor..

3K 44 17
                                    

Amikor először találkozol velük...

Jin

Az első találkozótok a Big Hitnél volt mikor meglátogattad a szüleid kérésére az apukád volt osztálytárást, hogy elvidd neki a beígért dolgokat. Miközben mentél az épületben és az irodát kerested, amit nem igazán találtál meg, összefutottál az egyik kedvenc bandád tagjával Kim Seok Jinnel.
- Szia, ne haragudj, de eltévedtél? Tudod, ide nem jöhetnek fel idegenek. -Nem, vagyis, ha úgy vesszük igen, eltévedtem egy kicsit, de meg van beszélve, hogy idejöttem. Csak nem tudom, hogy jó helyen járok-e. - hebegsz-habogsz, hiszen cikkinek érzed hogy eltévedtél annak ellenére, hogy pontosan elmondták hova kell menned.
- Hova szeretnél eljutni? - Kérdezte.
- Az igazgatóhoz. - mondtad nemes egyszerűséggel.
-PD Min-hez. - lepődőt meg.
- Ja, hoztam neki valamit az apámtól, csak lusta volt meg látogatni Bang PD-t meg a munkája nem engedte. - mondtad neki egyszerűen, mire ő csak meglepődőt, hogy mindenféle jelző nélkül szólítod meg.
- Gyere meg mutatom az irodáját.
- Köszönöm. - mondtad már az iroda ajtajában.
- Ugyan nincs mit, de remélem, még összefutunk máskor is. Jó valaki olyannal is összefutni, aki nem rohan le fotókéért vagy autogramért.
- Megeshet, na de neked biztos menni kell próbára. Szia. - mondtad majd beléptél az irodába.

 - mondtad majd beléptél az irodába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Suga

A bátyád a Big Hitnél dolgozik, mint hang technikus megkért, hogy segíts be neki ma a munkájában, mert rengeteg munkája van, és teljesen el van havazva és elmondta, hogy ez egy nagyon fontos munka, ezért nem akarja másra bízni a munkát. Elmondta, hogy ma a BTS új dalát kell felvenni. Te örömmel bele mentél, mert nagyon szereted a zenét és sokat segítettél már a felvételeknél, így tudtál mindent amit, kel. Már kora reggel bementél, hogy minden készen álljon, mikor a fiúk megérkeznek, de nem voltál felkészülve valamire, vagyis inkább valakire. Mikor a fiúk megérkeztek és téged vettek észre a pultnál és nem a megszokott srácot, teljesen ledöbbentek.
- Ki vagy te? Ide nem jöhet be akárki! Hol van Jack?- mordult rád Suga.
-Ő nem tudott eljönni, így én jöttem helyette az ő kérésére!- vágod hozzá csöppnyi éllel hangodban
- Na, azt már nem, nem bízok egy ilyen fontos munkát egy lányra. Biztos nem is értesz, hozzá!
- Már megbocsásson "Őméltósága nem bízom én ezt egy lányra uraság" én már óvódás korom óta stúdióban nevelkedtem a családom és elsősorban a bátyám révén. Annyiszor vittek el, hogy csukott szemmel is meg tudnám csinálni a feladatot. A bátyám tudja, hogy mire vagyok képes és, ha nem tudnám megcsinálni nem is kért volna meg, hogy csináljam meg helyette!!! De ha azt szeretnéd, hogy Ő csinálja rajta, de csak szólok, ha nem lesz kész határidőre, akkor, magadat hibáztasd ne engem vagy a bátyámat!!!- mondod dühösen, hiszen felbaszott, hogy lenéz téged. Most találkoztok először, de nem éppen így képzelted el, hiszen mindig is nagy kedvenced volt Suga. Imádtad, ahogy rappel, de az, hogy szapul már most, nem tetszett neked. Ismerd magad, hogy mindent a szívedre veszel, még ha tudod is, hogy nem igaz az állítás. De ez a mondat, valaki olyantól, akit csodálsz, - de ő még csak nem is ismer, és nem tudja mire vagy képes- övön aluli ütés volt.
- Yoongi hyung ez nem volt szép!- mordult rá a leader, és elkezdték a veszekedést. Mikor pedig észrevették, hogy összeszedted a cuccaidat és megindultál ki utánad szóltak.
- Most meg hová indultál?- ragadta meg a karodat Suga.
-Nem azt mondtad, hogy nem hagyod, hogy én csináljam meg a felvételt?! Vagy csak én vagyok hülye? - nézel rá értetlenül.
- Nos, veszíteni nem veszítünk semmit. Kezdjünk neki! - nagyot sóhajtottál. Ledobtad a cuccaidat és neki álltatok a munkának. A végén mindenki meglepetésére, de Yoongi legnagyobb meglepetésére, nagyon jól sikerült a felvétel. - Azt, hiszem, tévedtem! Nem kellene előre, ítélkeznem. Sajnálom. - mondta végül bűnbánóan.
- Semmi gond! El van felejtve. De legközelebb, várd, ki a végét mielőtt mondasz valamit rendben? - nyújtod felé a kezed.
-Rendben megegyeztünk. - rázott veled kezet majd mentek is tovább a mai napi munkájukra. Te pedig büszkén hátra dőltél a székben.

BTS Reagok /Határozatlan ideig szünetel/Where stories live. Discover now