48. Amikor...

1.7K 44 50
                                    

Amikor megkérik a kezedet

FruzsinaKoszty kérése remélem tetszik majd.

Jin

Már egy ideje készült rá, hogy megkérje a kezed. Úgy érezte, hogy most jött el az ideje. Este otthon egy vacsorával várt téged.
- Jagiya, te vagy az életem egyik legjobb része. Te teszed ki azt a csodálatos boldogságomnak azt a részét, amire más nem képes. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy; hozzám jössz feleségül?

 Szóval azt szeretném kérdezni, hogy; hozzám jössz feleségül?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Suga

Tőle nem megszokottan vacsorával fogadott. Nagyon ideges volt, amit te is észrevettél.
- Mi a baj oppa?
- Nincs, semmi baj csak kérdezni szeretnék valamit.
- Igen?
- Jagiya te vagy az, aki megváltoztatta az életem és egy olyan csodálatos dolgot adtál nekem, amire mindig is vágytam. Nem gondoltam volna, hogy lehet a szerelme ilyen csodálatos dolog, de veled az, még ha össze is veszünk valamin. Én mindezekkel együtt akarom, hogy ez továbbra is így legyen és ne csak pár napig vagy hétig, hónapig, hanem sokkalta tovább én azt akarom, hogy velem éld le az életedet. - mondja miközben fél térdre ereszkedik, amire már a könnyeid is megerednek. - Mond, szerelmem megtisztelnél egy zene örültet azzal, hogy hozzá kötöd az életed és boldoggá teszed az életét valaki olyannak, aki nem tud sokat ígérni neked? Lennél a feleségem az életem végéig?

 - Mond, szerelmem megtisztelnél egy zene örültet azzal, hogy hozzá kötöd az életed és boldoggá teszed az életét valaki olyannak, aki nem tud sokat ígérni neked? Lennél a feleségem az életem végéig?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hope

Tudta, jól mennyire szereted a természetet, ezért szerette volna a lánykérést azzal különlegessé tenni, hogy elvitt téged piknikezni. Párod elég szokatlan volt, hiszen mindig hülyéskedik és marhul, de most egyáltalán nem volt hű önmagához. Ideges volt egy kicsit.
- Jagiya.
- Igen?- nézel rá kérdőn.
- Tudod te vagy az én reménysugaram. Ha rossz kedvem van te ott vagy velem, és ha fel akarnám adni te, támogatsz engem, ami nekem nagyon sokat jelent. Lehet, hogy ez még korai és nem tudom, hogy te egyáltalán szeretnéd ezt, de én attól még megkérdezem. Mond, összekötnéd velem az életed? Hozzám jönnél? - veszi elő a zsebéből a gyűrűt.

 Mond, összekötnéd velem az életed? Hozzám jönnél? - veszi elő a zsebéből a gyűrűt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS Reagok /Határozatlan ideig szünetel/Where stories live. Discover now