11Night Girls

218 35 0
                                    

"ve aşkımızı tam olduğumuz yerde bulduk"dedi Harry.

Ortamdaki gerilmeyi fark eden Zayn direk olarak mnik kahkahalarıyla "Sonunda şarkı bitti. Eveeet sıradaki şarkı Sasha ve olmayan sevgilisinin düğün şarkısı olsun" dedi.

'Olmayan' kelimesini fazlasıyla bastırarak ve belirterek söylemişti. Bu cümlesinin ardından Sasha'nın oflamaları geç olmadan başladı. O sırada Nickelback-Far Away çalmaya başladı ve Sasha'nın asık yüzünü kocaman gülümsemeler kapladı. 

"En azından düğün şarkım bir efsane! Sevgili ya da eş istemiyorum. Bu şarkı ile evleneceğilm!" 

Sasha'nın yaptığı espiri -kendisi çok ciddi olduğunu soylesede- Harry de dahil olmak üzere hepimizi güldürmüştü. O güzel gülümsemesi, hakkahaları ve yanaklarında beliren gamzeleri uyum içindeydi. 

Chad Kroeger'ın sesi ve Pat Callahan'nın gitarının muhteşem notaları kesildikten sonra Harry radioyu kapatarak geldik dedi ve evi gösterdi. Sasha'nın bu partiye nasıl davet edildiği hakkında en ufak bir bilgim dahi yoktu.  Zayn sanırım zihnimi okuyordu ki hemen soruma cevap verdi.

"Evet. Sasha sonunda ilk gerçek partisine gidebilicek. tabikide Harry'nin ve benim sayende."  Bir saniye! Bu partiye asıl davet edilen Harry ve Zayn ise içerisi ikisinin arkadaşlarıyla dolu olmalıdır. Ve tabiki Jeniffer!  Umarım o sürtük orada değildir. 

Herneyse sakinim. 

Arabadan inip şortumu düzelttim ve şalımı omuzlarıma sarıp telefonumun cebimde olduğundan emin oldum. Bu sırada herkes arabadan inmişti ve partinin olduğu evin koskocaman kapısına aklaşıyorlardı. 

Ah ben size evi anlatmadım değil mi? Afersiniz!!

Ev kırmızı, turuncu tuğla duvarlardan yapılmış koskocaman kapısı ve yine koskocaman camları olan en az üç katlı bir ev. Bir tür yurt gibi görünüyor aslında. Çünkü giriş kapısının üzerinde 'Kaliforniya Üniversitesi' yazısını görmüştüm. Öğrenci birliği evi gibi birşeydi. Sasha ve ben bir üniversite partisinde olduğumuz için fazlasıyla heyecanlıydık. 

Koca kapıdan içeri girdikten sonra Sasha Harry'ye döndü ve ikimiz için birer içki istedi. Zayn ve Harry içkileri almaya giderken Sasha beni kolumdan çekti ve boş bir köşeye getirdi.

"Bak Arya! Burası beni ve seni becermek için fazla çaba harcamayacak yani hemen yola getirecek erkeklerle dolu. Mesela şurada 'i have never done' oynuyorlar. Harry ve abimden kurtulduktan sonra hepsinin arasına karışacağız. Tamam mı?" dedi. Dediklerini fazla anlamadığım için sadece başımı sallamakla yetindim. Sanki şimdiden kafayı bulmuş gibiydi.

 Daha sonra beni yine çekiştirerek Harr ve Zayn'nin yanına götürdü. Bize 'nerdeydiniz, sizi iki küçük baş belası' der gibi baktılar. Sasha omuz silkti ve tuvalete gitmemiz gerektiğini söyledi. Zayn sanki az çok birşeyler tahmin edebiliyormuşçasına suratıma bakıyordu. Ben ise en küçük mimik dahi olmayan yüzüme Zayn'i rahatlatmak için güzel bir gülücük yerleştirdim. 

Zayn ve Sasha kalabalıkta kaybolduktan sonra Harry ile yalnız kalmıştım. Sanki tek başıma kalmamam için yanımda duruyordu. Kısa bir sessizlikten sonra Harry elindeki iki kırmızı plastik bardaktan birini bana uzattı.

"İç hadi. Gecemiz uzun"  Pardon? Harry şey... Sapık mısın? 

Evet. O Harry Styles. Genç kızların sevgilisi olan. Genç, yakışıklı ve sapık. 

Los Angeles H.S. #auWhere stories live. Discover now