0.7Dinner With Curly Asshole

245 42 2
                                    

Onu başımla onayladım ve odadam çıkmak için bana işaret verdi. Merdivenlerden inip sokak kapısına ulaştık. Harry fazlasıyla heyecanlı görünüyordu. Ya da ben aşırı heyecanımı etrafa saçıyordum. Sonuçta Harry fazlasıyla yakışıklı bir çocuk ve eminim ki birçok kızı yemeğe çıkartmıştır. Fakat ben asosyel bir uykucu maymunum. Fazlasıyla asosyel...

Sokak kapısını benim için açan Harry'ye sıcacık bir gülümseme yollayıp evden çıktım. Harry'nin arabasına ilerlerken arkamdan koşar adımlarla yetişti ve belimi tuttu. Ürperdim. Fakat hoşuma gitmişti. Arabanın önünde bekletti ve binmem için ön yolcu koltuğunun kapısını açtı. Bu gece fazlasıyla kibardı. Bu beni fazlasıyla memnun ediyordu. Sanırım hoşuma gidiyordu. Sanırım Harry'den hoşlanmaya başlamıştım. 

DURUN! BUNU NASIL BU KADAR RAHAT SÖYLEYEBİLİRİM? EVET HARRY STYLES'DAN HOŞLANIYORUM. EVET HANİ BABAMIN ASİSTANI OLAN. FAZLASIYLA YAKIŞIKLI ATEŞLİ VE ZÜMRÜT GÖZLÜ KIVIRCIK GÖTLEK. DAHA NE DİYİM? NASIL SAKİN OLABİLİRİM? İYİ MİYİM? DELİYİM!!

Arabaya bindiğimde kapımı kapattı ve arabanın onunden koşar adımlarla onunu kapatarak sürücü koltuğuna ilerledi. Kendisi de arabanın içinde olunca karnımda birkaç kıpırdanma hissettim. Çok ama çok güzel bir duyguydu. Heyecanım kat kat artıyordu. 

"Çok ama çok güzel olmuşsun. Elbisen çok yakışmış. Seni pantolun veya şortla görmeye alışmışım. Ama çok yakışmış." Beni beğenmişti. Bu çocuk beni pohpohlamaktan başla bir şey bilmez mi?

"Teşekkürler. Sende çok şıksın." Tatlı tatlı gülümsüyordu. Arabayı çalıştırdı ve yola odaklandı. Onu biraz rahatsız ederek konuşmaya devam ettim. "Şey. Ehm.. Harry nereye gidiyoruz?" Cevap tabiki gecikmedi. 

"Kaliforniya'nın en şık et restorantına. Baban oraya bayılıyor. Özel bir masası bile var. Seninde seviceğini düşünmüştü ama biliyorsun işlerden dolayı seni ben götürüyorum. Sorun değil mi?"

"Hayır tabiki. Seninle vakit geçirmek hoşuma gidiyor."

"Ciddi misin? Benden pek hoşlanmadığını sanıyordum" dedi alaycı bir ses tonuyla.

"Tabiki hayır. Senden hoşlanıyorum-ben bunu hangi anlamda dedim?- Ciddiyim. Kibarsın naziksin. Seninle vakit geçirmeyi seviyorum şeyden beri...."

"Neyden beri?" Sorusu o kadar ciddiydi ki gerçekten merak ettiğini anlaya biliyordum.Fazla heyecanlanmıştı. 

"Birlikte çizgi film izlediğimiz geceden beri. Gayen iyi anlaşmıştık. Güzel zaman geçirmiştik."

Küçük bir kahkaha attı. Söylediklerim hoşuna gitmişti. "Haklısın. Fazlasıyla güzel bir geceydi. Özellikle sana sarılıp uyumam. Muhteşemdi." İtirafları beni çok heyecanlandırmıştı. Karnımdaki kıpırdanmalar artmış, nefes alış-verişim hızlanmıştı. Son kelimesinden sonra başımı ona doğru çevirdim. Yüzümdeki şaşkınlığı gizlemeye zaman kalmadan onun keyifli kahkahasını ve olağan üstü gülümsemesini gördüm. Bu çok daha ne kadar ateşli olabilirdi? Veya beni tam şuan öpmesi ve ilk öpücüğümü alması hayalim beni çok mu sapık yapıyordu? Benden çok mu büyüktü? Abim gibi mi yoksa arkadaşım gibi miydi?

"Ha-Harry ne diyeceğimi bilmiyorum. Gerçekten güzeldi. " Fazlasıyla utanmıştım. Söyleyecek hiç bir kelimem yoktu.

"Baksana Arya. Bu akşam yemeğini bir bir randevu olsaydı nasıl olurdu?" Ben bu çocuğu asla anlayamayacağım. Benimle flört etmeye mi çalışıyor?

"Nasıl yani Harry? güzel olurdu ama seni anlayamıyorum." NE KADAR DA UZUN BİR ARABA YOLCULUĞU BU!!

"Yani insanlar ilk randevuya çıkar ve eğer geceleri güzel geçerse sevgili olurlar değil mi? Biz neden olmayalım ki?" Bana randevu teklifi edip benimle sevgili olmak istediğini mi söyledi o yoksa ben delirdim mi? Kesinlikle ben delirmiş olmalıyım. Gayipten sesler duyuyorum kesin. VE kesin halisülasyon görüyorum. Aptal aptal Harry'nin suratına bakıyordum. Elini kaldırıp gözlerimin onunde salladı ve hayal dünyamdan kopup hemen Harry'nin yanına arabaya döndüm. 

Los Angeles H.S. #auWhere stories live. Discover now