0.4Seriously?Harry?

288 46 1
                                    

Ben odanın içine girdiğim anda sanki tanrı dünyayı yavaşlatmış ve daha yaşanabilir bir yer yapmıştı. Alkole aşığım. Sonunda evde kalmayacağım. Alkol ile evleneceğim. Gelinliğim boş bira kutularından ve çiçeğim tekila şişelerinden olacak. Tabi eğer yasal ise...

Ben mutluluğumun ve zevkimin doruklarındayken bana sürekli bağıran fazlasıyla ateşli bir kıvırcık vardı. İsmi... Şey neydi? 

Harry...

Ona doğru birkaç adım attım ve o bana bağırmaya devam ederken kollarımı boynuna doladım. Sanırım onu öpecektim. Ellerimi boynuna doladıktan sonra boyumun fazla kısalığından-malesef ki ancak göğüs kafesine yetişebiliyorum bu kıvırcığın- dolayı başımı göğüsüne koydum ve gözlerimi kapatıp kısık kısık nefesler verdim.

"....bunu yapmamalıydın. Sasha'yı öldüreceğim. Sana nasıl olurda alkol verebilir? Kaç bardak içtin? Kaç shot attın? Sana gözüm gibi bakmalıydım ama yapamadım. Ya baban öğrenirse...." Harry harahetle birşeyler anlatırken sözünü kestim ve konuşmaya başladım.

"Harry lütfen sus. Lütfen. Şuan Hogwarts'ta götlek Snape'in kendisi kadar götlek olan iksir dersini dinlemeye çalışıyorum" söylediklerim onu şaşırtmış olmalıydı. Halbuki bana gayet mantıklı geliyordu.

"Ne?"

"Şşşhh!! Harry sus lütfen. Sarıl bana hadi" İki yanında hazır ol modunda duran ellerinin birini belime diğerini omzuma koydu ve beni kendine çekti. Bu sırada aşşağıdan muzik sesleri bangır bangır gelmeye devam ediyordu. Birden bire bağırış çağırışlar bitti ve slow bir parça çalmaya başladı.

BU GERÇEKTEN OLAMAZ!! ŞUAN EN SEVDİĞİM ŞARKI AŞŞAĞIDA ÇALIYOR!!

I'm thinkin' bout how 
Nasıl olduğu hakkında düşünüyorum 
People fall in love in mysterious ways 
İnsanlar farklı yollardan aşık olurlar 
Maybe it's all part of a plan 
Belki bunların tümü sadece bir planın parçasıdır 
Me i fall in love with you every single day 
Ben sana her gün aşık oluyorum 
I just wanna tell you i am 
Sadece olduğumu söylemek istiyorum 
So honey now..... 
Yani tatlım şimdi...

Ed Sheeran'ın muhteşem sesi evde yankılanırken alkolünde verdiği öz güvenle sallanmaya ve Harry'ye olabildiğince sokulmaya başladım.

"Bu benim en sevdiğim şarkı Harry. Benimle dans eder misin?" Gerçekten buraya gelirken bana uçakta uyukladığım süre boyunca öz güvenim yenime gelsin diye ilaç falan mı vermişlerdi? Ya da öyle bir ilaç varmıydı? Lütfen olsun..

"Arya.. Şey.. Tabiki.." 

Ellerini belimde buluşturdu. Şarkıya devam ettik. Sanırım hayatımın en harika gecesini geçiriyordum.

Baby now..... 
Bebeğim şimdi... 

Take me into your loving arms 
Sevgi dolu kollarının içine al beni 

Kiss me under the light of a thousand stars (oh darlin') 
Binlerce yıldızın altında öp beni(oh sevgilim) 

Place your head on my beating heart 
Senin başının yeri benim atan kalbimin üstüdür 

Los Angeles H.S. #auWhere stories live. Discover now