#12.Cana cu ceai.

724 42 4
                                    

Parca stau pe loc!

Am refuzat sa merg la ultima ora , mintind asistenta medicala ca ma simt rau . Ma rog , intr-un fel am spus adevarul . Dar mi se pare ca am plecat de o vesnicie din scoala si inca nu am ajuns  . 

Mai merg inca cateva minute si cotesc la dreapta , in fata mea ridicandu-se biblioteca. O cladire mare , cu geamuri fumurii si usa din lemn . O deschid si pasesc incet inauntru , privind in jur. Atat de liniste. E perfect . 

Ma asez fara a atrage prea mult atentia , in fata unui monitor . Am 30 de minute sa gasesc tot ce vreau . Imi scot repede carnetelul de notite si pixul meu roz . 

www.google.com

KONOHA

Decese tragice

Mai vechi 

"Accident tragic ,avut loc la intrarea din Konoha . Cei doi fii mostenitori ai familiei Uchiha isi plang parintii . Acestia au avut o moarte nu foarte blanda,o masina explodand chiar langa ei .Cadavrele nu au fost gasite. Se presupune ca au ars. Politia inca nu a gasit niciun indiciu referitor la cauzele pornirii exploziei sau la disparitia cadavrelor. Ramane un mister, cazul fiind inchis imediat dupa inmormantarea acestora . " 

Atat? Niciun alt detaliu . Itachi a reusit perfect sa isi ascunda urma. Naiba ! Arunc carnetelul si pixul inapoi in ghiozdan , oftand. Ma ridic nervoasa si ies val-vartej din biblioteca. Pornesc pe jos spre casa ,cu o durere de cap insuportabila. 

Intru in camera si ma bag sub plapuma inchizand ochii . Pe drum mi-am dat seama de ceva. Tocmai sunt implicata in ceva periculos. Doi criminali sunt pe urmele mele , doi criminali foarte priceputi . Familia mea , adica Tsunade si Jiraya  , in orice moment al zilei pot fi atacati . Si cel mai rau , Naruto stie aproape tot . Ce a fost in capul meu ? Nu doarca l-am pus in pericol , dar poate sa le spuna oricand si matusii si unchiului si atunci ...si atunci totul se va termina. dar inca nu stie ca e Itachi,si o sa am grija sa nu afle inca. Sa sun la politie nu e o optiune . Cine stie cati oameni mai are Itachi si pot ataca oricand. Nu pot risca . 

-Sakura ?! vocea lui Tsunade rasuna de dincolo de usa.

-Intra ! spun ridicandu-ma rapid si incercand sa zambesc.

-Buna ,draga ! se aseaza langa mine si ma imbratiseaza. Am venit sa te anunt ca Naruto va trece pe la noi mai tarziu . Kushina nu se simte foarte bine si Minato e plecat din oras. Naruto o ajuta sa se deplaseze.

-Oh ! E chiar asa de grav ? incerc sa par interesata de starea roscatei decat de faptul ca Naruto va veni din nou aici .

-Ii e rau si ameteste . Eu am rugat-o sa il aduca. Nu vreau sa lesine pe drum sau ceva mai rau. imi zambeste si se ridica in picioare.

-Inteleg. 

O ora mai tarziu se aud batai in usa. Au venit . Oftez si ies din camera coborand pentru a-i intampina.

-Sakura , buna ! ma saluta mama blondului incercand sa zambeasca.

Era foarte palida si acea veselie din ochi lipsea. 

-Sper sa va faceti bine ! ii spun si zambesc , imbratisand-o . 

-Ce faci ,rozalio? ma intreaba Naruto in soapta cat Tsunade o ajuta pe Kushina sa se aseze.

Aparentele inseala . [ Naruto FanFic ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum