#15. Un trecut intunecat.

598 39 7
                                    

-Saracul Sasuke . spune Tsunade in timp ce toarna in cana mea cafea .

-Mda.. I-am spus sa mearga si el acasa , dar nu ma asculta . suspin si sorb o gura din minunata cafea a matusii.

-Din pacate nu stim cand il vom lasa pe Itachi acasa. E destul de grava starea lui . spune asezandu-se in fata mea la masa.

Fac ochii mari de uimire si imi asez cana pe masa concentrandu-mi toata atentia pe Tsunade.

-A fost lovit cu un cutit. In piept ...aproape de inima.

Tresar. Felul in care vorbea si se misca...

-Sasuke nu stie.

-Cum ? intreb soptit.

-Nu am putut sa ii spun. Isi face si asa griji pentru fratele lui. Daca ar stii in ce situatie e defapt .. A stat doua nopti treaz langa Itachi , ajutandu-l . isi lasa privirea in jos .

Suspin si inchid ochii gandindu-ma. De ce i-ar face Deidara asta ? Sa-l loveasca cu un cutit ... a carui tinta era 100% inima , dar a ratat . Nu as numi-o ratare totusi . L-a bagat in spital iar sansele lui de a mai avea o viata normala fara dureri e critica.

Ce urmarea defapt Deidara ?

Imi frec tamplele cu degetele .

-Ma intreb cine i-ar putea face asa ceva ? Ceva atat de crud... sopteste Tsunade .

Oh matusa , daca ai stii cui ii arati mila , acum ai plange ca nu i-a nimerit inima. 

-Oare in ce s-a bagat ... Seamana cu parintii lui. Si ei mereu se implicau in ce nu trebuie. Totusi , Sasuke era prea mic sa isi dea seama ce fac defapt parintii lui , astfel nu a reusit sa le calce pe urme..

-Ce anume faceau ? intreb curioasa.

-Nici eu nu stiu prea bine.Erau lucruri rele , nu multi stiau ce fac. oricum , nu te ajuta cu nimic daca ai sti . spune pe un ton cam dur pentru ea.

Hmmm , o informatie interesanta. Itachi mi-a spus ca el si-a omorat parintii ... Asta ma pune pe ganduri si deja simt cum capul imi bubuie si e de-abia dimineata. Iau cana de pe masa si mai dau pe gat doua guri de cafea.

-Dar sunt sigura ca Itachi nu a facut ceva rau . De ai stii , gandesc . Adica parintii lui cand se implicau , mereu era pentru o cauza buna . Mereu voiau sa apere pe cineva . 

Bingo ! La auzul cuvintelor "voiau sa apere pe cineva" mi s-a aprins beculetul . Deidara ma vrea moarta . Itachi , atata timp cat tac , nu vrea sa imi faca nimic , tine prea mult la Sasuke ca sa ma ia de langa el stiind ca suntem atat de apropiati . S-au certat . Deidara probabil il voia mort si pe Itachi fiind speriat ca il va denunta daca imi va face ceva si ... l-a injunghiat . 

-Sakura , esti bine ? Pari palida ... se ridica si se apropie de mine lipindu-si palma de fruntea mea. 

Imi trag capul de sub mana ei si ma ridic si eu de la masa incepand sa fug spre usa de la intrare . 

-Sunt bine , o sa intarzii la scoala , pa ! imi iau rucsacul si ies in fuga din casa. 

Incep sa respir tot mai repede si greu. Daca Deidara il vrea mort pe Itachi asta inseamna ca o sa il vrea si pe Sasuke la fel . Oh Doamne! Trebuie sa vorbesc cat mai repede cu Itachi . Grabesc pasul si , in timp ce ma apropiu de colt , il zaresc pe Naruto . Corect ! Uitasem ca trebuie sa merg cu el la scoala.

Ma opresc brusc si observ ca el nu m-a vazut inca . Ma dau trei pasi in spate si o iau la dreapta , strecurandu-ma printre doua case . Cam strant locul , dar acum nu vreau sa dau ochii cu Naruto . Sau sa merg la scoala. Vreau doar sa vorbesc cu Itachi si sa aflu ce se intampla defapt.

Aparentele inseala . [ Naruto FanFic ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum