#3. Pa , gogomanule !

693 45 2
                                    

-Dragut din partea lui Sasuke sa te cheme in acel grup . imi spune Tsunade zambind in timp ce ii intindea vanzatoarei banii pentru merele pe care tocmai le cumparase.

-Stiu . Sincer , ma speria putin la inceput. Probabil din cauza parului si ochilor negrii . spun eu razand. 

Eu si Tsnuade avem o relatie foarte stransa. Cum nu am avut o buna prietena , adica am avut dar nu a putut accepta schimbarea mea asa ca Tsunade mi-a devenit cea mai buna prietena . Si nu regret . Ma intelege perfect. 

Iau punga cu mere si pornim spre casa povestindu-i despre colegi si despre cum o sa incerc sa evit maine prima ora : matematica.

-Haide Sakura ! Macar prima ora . Prima impresie conteaza . spune ea privindu-ma insistent.

-Offff...dar cine foloseste ...am inceput . Dar nu am terminat.

Cineva s-a lovit de mine , merele cazand pe jos , unele chiar zdrobindu-se.

Faptasul s-a oprit si s-a uitat cateva secunde la merele cazute , apoi ridicandu-si privirea spre mine . Ochii lui albastrii ma fixau . A ridicat putin sprancene uimit , apoi si-a revenit , zambindu-mi . Naruto .

-Oooops ! Scuze , rozalio . Nu am vrut ... a spus el aplecandu-se si incepand sa culeaga merele.

-Ohhh..nu e nimic . spun eu , aplecandu-ma si eu , ajutandu-l . 

Dupa ce am terminat si-a mai cerut scuze inca o data si a plecat spunand ca are ceva urgent de rezolvat . Il privesc cum se indeparteaza de mine si fara sa imi dau seama zambesc .

-Ce gentelman ! spune Tsunade ridicand din sprancene si razand.

-Oh ..cine ? El ? Haha ! E tipul ala de care iti spuneam ca a intarziat . Pe care l-a comparat Kakashi-sensei cu mine . spun eu incercand sa ii amintesc ca am i-am mai povestit despre el.

-Ah da! Imi amintesc. Totusi , nu seamana cu ce mi-ai descris tu. spune ea privind in directia in care a luat-o blondul.

-Poate la scoala vrea sa isi mentina reputatia de tip rau si cand nu e nimeni prin jur isi arata partea buna..zic si eu ... spun eu ganditoare fara sa imi dau seama ce spun defapt.

Am hotarat sa uitam cele intamplate si ne-am continuat drumul spre casa. 

~DUPA 5 ZILE ~

-WOW ! Voi chiar va ocupati serios de asa ceva pe-acolo . imi spune Sasuke razand .

-Neah..mai mult ma antrenam singura . spun eu luand sticla cu apa din ghiozdan.

Ce mod mai placut de a-ti petrece vinerea dupa-masa este decat sa stai cu tipul , care in prima zi de scoala te speria , si sa ii arati cat de "bine" te stii tu lupta. Va spun eu . Nu este nimic mai placut . 

-Nu am mai vazut fete la fel de bune ca tine . 

-Sincer ? M-am bagat in grupul asta doar sa am o activitate extra-scoalara . Tot ce m-a interesat in domeniul asta stiu deja. Nu sunt curioasa sa lupt cu altii sau sa invat chiar sa omor o persoana in bataie , nu ca deja nu as putea sa fac asta cu ce stiu , dar spun pas. spun eu , privindu-l in ochi .

Ochii lui nu ma mai sperie . Intr-o saptamana m-am acomodat destul de bine cu personalitatea lui. Pot spune chiar ca semanam la gandire in cea mai mare parte . Din cate am inteles , este vazut ca "batausul" scolii . Nu ma mir. E cel mai bun . Si de cand stau cu el , toti ma vad si pe mine la fel . Dar nu imi pasa atat timp cat nu sunt bataia lor de joc , ca si in vechea scoala . 

Aparentele inseala . [ Naruto FanFic ]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora