#9. "Iti promit ! "

594 42 1
                                    

-...lectia care o vom face astazi , iar saptamana viitoare test . 

Imi dau ochii peste cap la auzul cuvantului "test" si imi scot pixul cand profesur incepe sa scrie pe tabla titlul noii lecti . 

-Sakura ! 

Ma intorc in dreapta pentru a-l vedea pe Lee , un baiat mereu vesel , care , dupa spusele lui Ino , imi face ochi dulci . Imi intinde mana stransa intr-un pumn . 

-Pentru tine . 

Ma uit confuza la el si intind mana , in care imi introduce o bucata de hartie impaturita frumos. Un biletel. Imi ridic privirea spre el intrebatoare .

-Naruto . mimeaza buzele lui si se intoarce in fata , incepand sa copieze ce e pe tabla.

Ma intorc si eu inapoi spre tabla si copiez repede propozitia ce a scris-o Asuma pana ce vorbisem , sau mai bine zis , am luat biletul de la Lee. 

Asuma incepe urmatoarea propozitie , iar eu imi scot mana de sub banca , mana in care tineam biletul si il deschid , incercand sa nu fac prea mare zgomot . 

Rozalio , vreau niste explicatii serioase. Nu pot trece cu vederea incidentul de ieri . Sper ca te simti mai bine . Te astept in pauza , afara din clasa .

Mototolesc biletul intr-o bila si il privesc pe Naruto , care , spre surprinderea mea , ma priveste . Ridica din sprancene intrebator si in ochii lui pot descifra o scanteie de ingrijorare . Sau o flacara , inca nu sunt sigura. Ochii lui sunt greu de citit . Incuvintez din cap si imi zambeste linistitor , intorcandu-se in fata si jucandu-se cu pixul . 

Zambesc si eu , chiar daca el nu se mai uita la mine. E placut sa stiu ca e ingrijorat , ba chiar ma incanta ideea . Dar ma sperie in acelasi timp . 

Cand clopotelul a sunat , Naruto a tasnit afara pe usa . In schimb , eu mi-am bagat caietul in ghiozdan si am l-am scos pe cel de matematica , urmatoarea ora fiind algebra . 

Cand am pasit pe hol , incheietura mainii drepte imi este inconjurata de o mana mare. Ma intorc , ochii mei oprindu-se pe chipul frumos al lui Naruto . Blondul se apropie de mine , moment in care inima mea incepe sa bata cu putere. Pulsul o ia razna si simt o durere in stomac. Nu as putea descrie acea durere , pentru ca nu doare , dar simt ceva. Ce Doamne mi se intampla ?! Gura lui se opreste langa urechea mea.

-E prea multa lume aici , haide undeva unde sa fim singuri . sopteste.

Vocea lui , desi e doar o soapta , imi trimite fiori prin tot corpul . Dau afirmativ din cap , fiind singurul lucru de care sunt in stare si ma trage dupa el , cu mana inca pe incheietura mea. 

Ne facem loc printre multimea de elevi care isi savureaza pauza , si urcam la etaj . Apoi la urmatorul . Si la ultimul etaj . 

-Unde mergem , Naruto ? intreb eu confuza.

-Shhh . ma avertizeaza si se uita in jur . 

Holul ultimului etaj e mereu mai gol , aici fiind clasele mai mari , care mai mereu chiulesc. Blondul ma conduce pana in capatul holului , unde o cotim la dreapta . Cateva secunde mai tarziu ne oprim in fata unei usi , usa pe care nu am mai vazut-o pana acum deschisa, si scoate o cheita din buzunarul din spate al blugilor negrii pe care ii purta si care aratau extrem de sexy pe el . Deschide rapid usa si ma impinge inauntru , incuind-o inapoi in urma noastra .

Aparentele inseala . [ Naruto FanFic ]Where stories live. Discover now