#2. Fiori si nesimtire .

794 50 3
                                    

Privesc in jur , indreptandu-ma spre cladirea scolii . Curtea era destul mare . 

Analizand curtea , o lovitura puternica m-a facut sa imi scap caietul , pixul si foaia pe care se aflau cateva date despre sala unde ar trebuii sa merg . 

-Ai grija pe unde mergi ! spun eu realizand ca cineva a dat peste mine . 

Fara sa-l sau s-o privesc , ma aplec pentru a-mi aduna lucrurile . O mana mare imi inhata caietul si pixul , eu reusind sa iau doar foaia . 

-Si tu ! rasuna vocea baiatului care a dat peste mine .

Intind mana sa imi recuperez pixul si caietul si ridic privirea pentru a stii pe cine sa evit de-acum in colo . 

Inghet . Acei ochi intunecati si reci . Parul negru . Acea forma a fetei . Totul la el imi trimiteau fiori pe spate . Nu puteam sa mai spun vreun cuvant sau sa mai fac vreo miscare . Priveam acei ochi negri si pur si simplu nu stiam de ce imi dadea aceasta senzatie . De ce dintr-o data mi-e asa frica de el. 

-Vrei sa le iei ? Ma cam grabesc .. spune el privindu-ma ciudat si putin enervat .

Vocea lui a facut ca parul de pe ceafa sa mi se ridice . De ce ? Ce se intampla cu mine ? 

-Ammm... Hei ! Rozalio !Sunt aici ! Esti sigura ca esti bine ? ma intreaba el facand un pas spre mine . 

Cand vad ca vrea sa se apropie de mine ma trezesc si fac si eu un pas in spate.

-Da ..Sunt bine. Scuze . Multumesc ! spun eu luand pixul si caietul si grabesc pasul pentru a ma indeparta cat mai repede de el . 

Sper sa nu mai dau peste el . Si daca o fac , o sa incerc sa il evit .

Incercand sa uit acest moment penibil fac un tur al curtii apoi intru in incinta scolii si citesc foaia pe care scria sala in care trebuia sa ajung .

Era ciudat . La fosta mea scoala , in prima zi de scoala avea loc o festivitate de deschidere dar aici nu . Primesti o lista cu numele dirigintelui sau dirigintei , numarul salii de clasa , cateva chestii de care ai nevoie si atat . Iar in prima zi facem o ora de dirigentie . Sunt curioasa cate chestii mai sunt diferite fata de vechea mea scoala . 

Trag aer in piept cand ajung in fata salii cu numarul 16 . Las aerul adunat in mine sa iasa si intru in clasa . Se pare ca sunt ultima sosita asa ca salut dirigintele , imi cer scuze pentru intarziere si grabesc pasul spre ultimul loc liber din clasa : ultima banca de la perete . Chiar voiam sa stau in ultima banca . 

-Buna , intarziato ! ma saluta fata din fata mea razand .

-Uh .. buna ! Cam cat de mult am intarziat ? intreb eu , razand .

-Nu mult  . Oricum , nu esti singura intarziata . Mai trebuie sa apara cineva . Sau nu . Depinde daca are sau nu chef sa vina . spune blonda facandu-mi cu ochiul .

Acum ca mi-a spus , am observat banca a treia de pe randul din mijloc goala .

-Apropo , eu sunt Ino ! Incantata .Tu trebuie sa fi fata noua , nepoata lui Tsunade , nu ? spune blonda intinzand mana spre mine.

-Sakura . Dap . Eu sunt . ii prind mana si ii zambesc .

O usa trantita ne face pe amandoua sa tresarim . 

-Ohh .. Deci a venit . spune Ino razand si intorcandu-se inapoi in fata .

-Naruto Uzumaki ! Asa se intra in clasa ? E prima zi de scoala . Macar azi poarta-te cum se cuvine ! ii atrage atentia barbatul asezat la catedra .

Aparentele inseala . [ Naruto FanFic ]Where stories live. Discover now