#8. Atac.

638 47 2
                                    

-Crezi ca tatei ii va placea ? o intreb pe mama , zambind.

-Bineinteles , draga ! imi raspunde ea cald , sarutandu-ma parinteste pe cap.

Am pus si ultimul trandafir , terminand astfel de ornat tortul . Sper ca tatei ii va placea. 

Usa de la intrare se deschide cu zgomot si sar, plina de bucurie, de pe scaun pentru a-l inatampina pe tata cu un calduros  "La multi ani ! " . Acesta ma ia in brate si ma strange la piept . O saruta pe mama si ne asezam toti trei la masa pentru a servi tortul la care am lucrat impreuna cu mama. 

Rasete . Bucurie . Iubire . Totul era perfect .

Era . 

Un zgomot puternic se aude de la intrare . Tata ne roaga sa ramanem in bucatarie dar curiozitatea mea nu vrea sa-l asculte. Ies din bucatarie si dau de ... de Itachi . 

-Sakura ! Sunt aici ! Esti in siguranta ! A fost un cosmar ! Doar un cosmar.. doua brate mari ma inconjoara .

Incerc sa-mi reglez respiratia si privesc peste umarul celui care ma imbratiseaza. Sunt din nou in acea incapere alba , cea care miroase a medicamente. Cabinetul medical. 

Ma trag din imbratisare si aflu ca cel care ma imbratisat este...Sasuke. Tresar . Inima incepe sa-mi bata cu putere si gandul imi sare imediat la vis . La Itachi . 

-Sakura , a fost doar un cosmar . Calmeaza-te ! ma roaga el ingrijorat .

Dar ..nu pot. Seamana atat de mutl cu el . Stiu .Stiu ca el nu ar face asa ceva . El nu e ca si Itachi . Dar ...

-De data asta te trimitem acasa . Si nu accept refuzuri ! spune Shizune , intrand in incapere si observand ca m-am trezit . 

-Sunt absolut de acord cu ea . Si eu merg cu tine sa fiu sigur ca ajungi in siguranta acasa . Se poate , nu ? intreaba Sasuke ridicandu-se .

-Chiar te rog . ii raspunde Shizune , scriind ceva , probabil scutirea.

Brunetul ma ajuta sa ma ridic din pat si ma anunta ca merge dupa lucrurile mele pana termina asistenta de scris scutirea. Incuviintez si il privesc cum iese pe usa. Inchid ochii pentru a-mi alunga orice gand referitor la fratele lui ..si la faptul ca el este fratele lui Itachi . 

-Domnisoara Haruno ! 

-Da ? ma intorc spre Shizune.

-Sasuke mi-a spus ca e a doua oara cand lesini in ultimele zile. Ma ingrijorezi . Din cate stiu , matusa ta , Tsunade , e si ea medic. Si din cate imi dau seama , ea nu stie de starea ta . Te rog , anunt-o . Si daca nu o faci tu , o fac eu . 

Raman nemiscata la cuvintele asistentei medicale . Poate are dreptate ...Dar stiu sigur ca Tsunade...nu ! Nimeni ! Nimeni nu trebuie sa afle de Itachi . Daca afla ...Stiu de ce e in stare acel monstru . Ii va ...omori pe Tsunade si Jiraya . 

Au trecut trei saptamani . Trei saptamani in care Tsunade m-a tinut inchisa in casa . Bine , doua ar fi trebuit dar am mai scos eu una . Din fericire chiar aveam o problema medicala. Nu a trebuit sa mint pe nimeni c . Totusi , gandul de a ma reintoarce la scoala ma sperie . 

Sasuke m-a vizitat aproape in fiecare zi . Inca incerc sa nu ma gandesc la el ca la fratele unui criminal ,dar e greu . 

-Sakura , Sasuke e jos ! ma anunta Jiraya .

Aparentele inseala . [ Naruto FanFic ]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن