#6. "Te rog , iarta-ma ! "

623 39 4
                                    

Ma schimb rapid de pijamale si ma pun din nou in pat cu o carte in mana . O sa citesc pana ei mananca , nu cred ca o sa imi observe lipsa prea tare . 

Incerc din rasputeri sa fiu atenta la ceea ce citesc , dar nu pot ! Gandul imi sta doar la Naruto . De ce e in casa mea ? De ce spune Kushina ca el e baiatul ei cand ...

Tresar cand aud un ciocanit slab . Imi indrept privirea spre usa care se deschide usor , un cap mare si blond , cu ochii albastrii ca cerul si un zambet dragalas pe fata apare de dupa ea . 

-Ai spus ca te schimbi . Naruto intra in camera , inchizand usa in urma lui .

-Asta am si facut . spun rece si imi indrept atentia spre carte.

-Asteptam sa si cobori inapoi . rade usor.

Se apropie de pat si se aseaza langa mine , cu capul pe perna si picioarele intinse . Il ignor si ma prefac ca ceea ce citesc e mai important decat propria-mi viata . 

5 minute de liniste . Singurul sunet care rasuna in camera era fosnetul paginilor. In cele din urma blondul hotaraste sa rupa tacerea.

-Mai esti suparata pe mine ? intreaba cu o voce tremurata , trista.

Nu raspund. Ma prefac ca nu l-am auzit si dau pagina.

-Haide rozalio , era o gluma ...spune ridicandu-se in fund , astfel fiind mai aproape de mine , umarul meu atingandu-l pe al sau.

-O gluma proasta! ii raspund in final .

-Stiu ... isi lasa privirea in jos, incepand sa se joace cu degetele . Majoritatea fetelor din scoala mi-ar fi zambit "senzual" si ar fi facut cu ochiul , nu stiam ca esti diferita . Trebuia sa imi dau seama totusi , Ino le uraste , nu ti-ar fi fost prietena daca erai ca ele. 

-Atunci scuza-ma ca te-am dezamagit ! spun nervoasa inchizand cartea zgomotos. 

Tresare si isi ridica privirea spre mine. Ochii lui ii intalnesc pe ai mei.  Ca de fiecare data , au acelasi impact asupra mea : fiori pe sira spinarii si o durere in stomac. 

-Sakura ...nu am vrut sa spun ca vreau sa fii ca restul . Ma bucur ca esti diferita . imi zambeste.

Ridic o spraceana si pufnesc dandu-mi ochii peste cap . Ma ridic din pat , dar ma prinde imediat de incheietura . Ma trage inapoi pe pat , spatele meu fiind acum pe abdomenul lui. Ii pot simtii respiratia in ceafa , ceea ce mi-a trimis alti fiori pe sira spinarii . 

-Te rog , iarta-ma ! Sunt un gogoman , stiu ... imi sopteste usor la ureche.

Isi bate joc de mine ? Ce s-a intamplat cu Naruto pe care il stiu eu ? Blondul nesimtit care a intarziat in prima zi de scoala si la fiecare ora de cand a inceput scoala, a disparut , ramanand un baiat dragut , simpatic . Sunt atat de confuza

-Bine ..Te iert . raspund simplu .

Imi elibereaza incheietura si ma ridic din pat , intorcandu-ma cu fata spre el . Imi zambeste si se ridica si el .

-Haide sa coboram . I-am spus mamei tale ca....se opreste.

Simt ca si cum un cutit ... o multime de cutite imi sunt infipte in inima . Imagini cu mama plina de sange mi se deruleaza din nou in minte , apoi, aparand Itachi , ud , strigand la mine . Inchid ochii sa imi alung alung aceste cosmaruri si ii deschid inapoi privindu-l trista pe Naruto .

-Imi pare rau . isi inchide strans ochii si isi musca buza de jos .Vroiam sa spun matusa . I-am spus matusii tale ca te aduc jos . Imi pare...

-Nu e nimic . Serios . ii zambesc .

Nu vreau mila nimanui . Si mai ales , nici nu vreau sa mai deschid acest subiect . Pana sa dau de Itachi , nimeni ,inafara de Kushina, nu a mai pomenit de parintii mei de cand au murit , cel putin , nu mie . Nici lui Sasuke nu i-am spus nimic . A deschis acum acteva zile subiectul , dar l-am evitat usor . Din fericire , a inteles ca nu vreau sa vorbesc despre ei .

Trec pe langa blond si deschid usa .

-Mergem ? 

-Da . spune slab si iese dupa mine , inchizand usa ...adica trantind usa in urma lui.

-Sakura , in sfarsit ! Credeam ca te-ai pierdut . rade Jiraya.

-I-am aratat eu calea . ii raspunde blondul mandru .

Toti rad cu exceptia mea. Nu aveam chef de reuniuni intre vechi prieteni sau o cina intre vecini sau ce o fi si asta . Vroiam sa raman in pijamale si sa ascult muzica . 

In timp ce imi cautam cu vederea un loc la masa , un alt blond mi-a atras atentia. Semana perfect cu Naruto . Ma observa ca il analizez si se ridica intinzand mana spre mine .

-Scuza-ma , nu m-am prezentat . Sunt Minato , tatal lui Naruto .imi zambeste cald.

-Sakura , incantata ! ii zambesc inapoi , dand mana cu el.

Ma asez in capul mesei , intre Tsunade si Kushina si incep sa ciugulesc cate putin din ce aveam in farfurie . Adultii vorbeau despre copilaria lor si ne explicau mie si lui Naruto cum erau pe atunci profesorii si alte chestii pe care nu le-am retinut . 

Pe tot parcursul cinei, Naruto ii lingusea non-stop pe Tsunade si Jiraya si se comporta ca un ingeras cu parintii lui . Practic , se comporta ca si in descrierea Kushinei , ceea ce m-a facut sa cad pe ganduri ...

-Si cum te mai simti , Sakura ? Tsunade mi-a spus ca in ultimele 2 zile ai fost cam suparata . ma intreaba Kushina in timp ce intram in sufragerie .

-Sunt bine. Nu am nimic. mint zambindu-i fals si ma asez pe canapea .

-Sakura ! Stiu cand minti , te cunosc . Zi-ne ce s-a intamplat . imi spune Tsunade zambindu-mi cald si asezandu-se pe fotoliul din dreapta mea.

-Zi-mi cine te-a suparat , rozalio ! striga Naruto apropiindu-se de canapea .

-Nimeni ! Sunt bine ! Nu am nimic . Va rog , lasati-ma in pace , bine ? tip eu , imediat acoperindu-mi gura cu mana , realizand ce tocmai am spus .

Tsunade , Kushina si Naruto ma privesc speriati , probabil pentru ca am explodat dintr-o data . 

-Imi pare rau ... ma ridic si fug in camera mea , trantind usa .

Pentru a mia oara in ultimele zile , simt cum ochii imi sunt inundati de lacrimi . 

Aparentele inseala . [ Naruto FanFic ]Where stories live. Discover now