Capitolul 10

144 13 5
                                    

          Mina se trezi cu o mare durere de cap

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

          Mina se trezi cu o mare durere de cap.Este o durere atât de insuportabilă încât nu are niciun fel de putere să se ridice măcar din pat.Așa că preferă să stea câteva minute întinsă în pat ca să poată să își calmeze capul să nu o mai doară fiindcă peste câteva minute trebuie să se ridice din pat ca să se ducă la micul dejun.

FLASH BACK

          — De ce râzi? ,întreabă acesta cu o sprânceană în sus, apropriindu-se încet de ea

          Fata începe să facă pașii în spate, lovindu-se de perete, ceea ce o face să înghită în sec și să facă ochii mari la aproprierea bruscă dintre cei doi.Băiatul blondin își lipi ambele palme de peretele salonului, fețele lor fiind apropiate una de alta și nasurile lor fiind lipite una de alta.Mina poate simți respirația mentolată a băiatului care o face să-și piardă mințile.

          — J-Jimin, c-ce tot faci? ,îl întreabă fata pe acesta, cuvintele ei încurcându-se în propria ei gură

          — Încă nu mi-ai răspuns la întrebare, Mina! ,îi reamintește acestuia pe un ton scăzut, apropiindu-și fața mai mult de a ei

          — C-ce întrebare? ,întreabă fata printre bâlbâieli, atunci când este întrebată de băiat

          Băiatul schiță un rânjet obraznic în colțul gurii lui atunci când își aproprie fața de a ei, fiind la câțiva centimetri de sărut.Mina își închide ochii ca să aștepte contactul buzelor lui cu ale ei, dar parcă nu mai vine.Aceasta își deschide ochii și poate să îl vadă mai bine pe Jimin cum râde de ea și de fața ei amuzantă.

          — Tu chiar credeai că o să te sărut? ,Jimin o întreabă printre râsete, ștergându-și lacrimile de râs de la ochii

           Mina se uită la el cu o sprânceană în sus, inima ei începând să se rupă în bucățele atunci când Jimin făcu mișto de ea.Aceasta înghite în sec și pleacă de acolo, lăsându-l pe Jimin confuz rău de tot.Acesta îi strigă numele de repetate ori, dar nu îl bagă în seamă, ci pleacă de acolo cu lacrimi în ochii.

          — Cu ce am greșit?, se întreabă acesta pe el însuși din momentul când fata ieși du viteza lumini din salonul lui, având o sprânceană în sus

          Fata încearcă să își șteargă lacrimile incontrolabile care se scurg repede pe obrajii ei.Lui Mina nu îi veni să creadă ce s-a spus băiatul adineauri și faptul că și-a bătut joc de ea într-un hal de hal.

          Deja începe să îl urască pe Jimin.Dacă înainte a făcut asta de dragul tatălui ei, acum nici nu mai vrea să îl vadă pe băiat mai ales după toate ce i-au spus și făcut.Jimin ar fi trebuit să fie mulțumit de faptul că fata a avut grijă de el și s-a apropiat de el, dar acesta nu a apreciat asta.

<< Fate | | 박지민 >> P•JM [EDITATĂ]Where stories live. Discover now