Capitolul 3

199 19 4
                                    


Capitolul 셋/삼

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Capitolul 셋/삼

            — Un parc de distracții?!Pe bune?! ,spuse Jimin pe un ton frustrat la Mina care l-a adus în parcul de distracții

           Mina își dă ochii peste cap la el.Cum poate cineva să îl suporte?Jimin nu poate aprecia un amărat lucru făcut de lângă el.O singură dată Mina își dorește ca Jimin să aprecieze lucrurile mici și să nu mi comenteze absolut nimic.

           — Poți o dată să apreciezi și tu un lucru făcut de altcineva?! ,se răstește Mina la el pe un ton frustrat, fiind sătulă de atitudinea lui

           Jimin își lipește buzele una de alta, știind că fata din fața lui are dreptate în privința aprecierii.De când a avut acel accident, acesta nu a mai apreciat nici măcar un lucru deoarece nu mai are încredere nici măcar în el însuși.

           — Mianhae... ,mormăie Jimin în barbă, având capul întors în altă parte și își mușcă buza de jos, dând de înțeles că fata are dreptate

           Fața lui Mina se îmbunează când aude acel cuvânt și tot ce face este să schițeze un mic zâmbet în colțul gurii, înainte să îl ia de mână pe acesta și să îl tragă după ea la rollercoaster-ul din fața lor.Jimin fu luat prin surprindere de această apropriere bruscă a ambelor mâinii.

          Nici o fată nu l-a mai atins pe Jimin deoarece l-a interesat mai mult dansul decât fetele.Dar când Mina l-a atins parcă tot corpul începe să ardă, iar inima lui bate cu putere.Mâinile și fața au început să transpire.

           Jimin se uită la rollercoaster-ul din fața lui cu ochii mari deoarece acestuia îi este teamă de înălțime și de parcuri de distracții.Acesta are o teamă uriașă de parcuri de distracții de când s-a născut.Părinții lui l-au dus în fiecare zi aici, iar el mereu se ferea de orice joc de aici.

           Acesta se opri din drum — fiindu-i teamă de orice lucru din fața lui — făcând-o pe Mina să se oprească din drum și să se întoarcă spre băiat să vadă ce anume a pățit și de ce s-a oprit din mers tocmai acum când fata începuse să se distreze și să de acomodeze cu acesta.

           — Ce s-a întâmplat, Jimin?De ce te-ai oprit? ,îl întreabă fata speriată că acesta a pățit ceva grav, dar băiatul nu scoase niciun cuvânt

           Mina se uită în ochii lui adânc și poate vedea oroarea din ochii lui atunci când se uită la parcul de distracții fiind gata să o ia la goană prin porțile parcului de distracții.De aceea Jimin nu a vrut să vină aici deoarece îi este teamă de înălțime.

<< Fate | | 박지민 >> P•JM [EDITATĂ]Where stories live. Discover now