Prolog

318 21 4
                                    


Prolog

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Prolog

Încrederea în oameni este ceva normal pentru toți.Dacă ai încredere în oameni știi că ești bine și că totul v-a fii în regulă, dar nu și pentru Park Jimin care mereu a fost dezamăgit de ceilalți din jurul lui.A fost amăgit de toată lumea care a ținut la ei.

Toți la care a ținut a avut încredere în ei, dar a fost foarte dezamăgit și lăsat baltă în acel moment când a avut nevoie de sprijin și de prieteni.Acesta nu are niciun prieten cu care să discute deoarece toți l-au lăsat baltă.

Acesta de mic a făcut balet și a dansat pentru el însuși.Mereu și-a dorit să arate și la alții că știe să danseze, dar este foarte timid în fața oamenilor.

- Dați-vă la o parte! ,strigă o asistentă în gura mare cu disperare ca oamenii să se de-a la o parte din calea lor.

Oamenii sar speriați în spate neștiind ce se întâmplă și de ce strigă cu putere la ei, dar rămân blocați la vederea băiatului întins inconștient pe targă fiind plin de sânge din cap până în picioare.

- Avem nevoie urgent de un doctor acum! ,strigă o altă asistentă în disperare că niciun doctor nu veni nici până acum.

Într-un final un doctor își făcu apariția alergând spre cele două asistente și le spuse să îl bage direct în operație din cauza sângelui ce curge din abundență din piciorul drept al băiatul blondin care zace inconștient pe targă de câteva minute.

           Într-un final un doctor își făcu apariția alergând spre cele două asistente și le spuse să îl bage direct în operație din cauza sângelui ce curge din abundență din piciorul drept al băiatul blondin care zace inconștient pe targă de câte...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

După ce se termină operația și fu un succes, băiatul blondin fu dus la Terapie Intensivă pentru a se trezi din anestezie și a se odihni.Băiatul deși nu este treaz poate auzi ce discută doctorul cu părinți băiatului.

- Din fericire operația a decurs foarte bine! ,vorbi doctorul cu un mic zâmbet pe buze, dar fiind unul trist, iar părinții lui oftă ușurați la auzul vești bune de la doctor, știind că fiul lor v-a fii în siguranță momentan

<< Fate | | 박지민 >> P•JM [EDITATĂ]Where stories live. Discover now