Zayn ~179

212 13 7
                                    

Bu bölüm için neden bekledim derseniz zayn'in kızının doğmasını bekledim. Ama zayn bize çifte güzel haber verdi. Kızı oldu ve bir de Better adlı bir şarkı yayımladı.. YouTube da 3. Gününde hala trend 49. Listesinde.

Harika bir şarkı kesinlikle bakın.

Bu klipte tarzını bir tık farklı yansıttığını söyleyebilirim. Yeni albümü çok sıkı olacak gibi görünüyor. Bu arada sürüyle şey biriktirmiş olabilirim.

Zayn yaşadığı ve yetiştirildiği kültür hakkında röportaj yaptı.

"renk görmedim, ırk görmedim, din görmedim." dedi.

"annem ve babam bana bunu her zaman açıklayacakları için şanslıyım: bu tam olarak böyle, bazı insanların yetiştirilme tarzı ve dinleri bu. Ailem :farklı bir şekilde yetiştirildin, herkese saygı duymalısın karşılığında da saygı duyulmayı ummalısın." dedi ve sık sık dışlandığını ve sırf bu yüzden kavgalar çıktığını söyledi.

" kavgalar ırksal şeylerden kaynaklanıyordu. "

" geçmişte bunun üzerinde fazla durmadım ama bunu insanların bilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu benim, geldiğim yer burası.. O kadar acıtmıyor. Sizi insan olarak geliştiren şey bu. Bundan öğrendiklerini bu, belirli bir anlayışa sahibim. "

" sırf bu konular hakkında konuşmuyorum diye bilmediğim anlamına gelmez. Neler döndüğünün farkındayım. İnsanların ırksal olarak yetiştirilmiş toplumlarda büyüdüğünün farkındayım. "dedi.

Haklı!

Dönelim diğer konulara..

Bella bir paylaşım yapmıştı, Gigi ve kendisi gün batımında karınlarını gösteriyorlardı.. O fotoğrafı Zayn çekmiş. Hatta gigi'nin babası yeni doğum yapan kadınlara söylenen bir mektubu paylaşmıştı. Bunun üzerine Twitter'da #Gigi tagı açıldı doğum yaptı haberi ile.. Sonra bella ve mohammed Hadid yalanladı Twitter'dan. Gigi'nin annesi Yollanda Gigi'nin karnını sevdiği bir fotoğraf paylaştı. 'bebeğini bekliyor' başlıklı. Fotoğrafta dikkatli bakarsanız Zayn de görünüyor. Zayn Spotify ve tüm sosyal medya hesaplarının profil fotoğraflarını değiştirdi hemen ardından. Bir kaç fotoğraf paylaştı instagramdan.

Ve şimdi de

Kızları dünyaya geldi.

Zayn "bebeğimiz burada, sağlıklı ve güzel. Şuanda hissettiklerimi kelimelere dökmek imkansız bir görev olurdu. Bu küçücük insana duyduğum sevgi anlayışımın ötesinde. Onu tanıdığım için minnettarım. Ona benim demekten gurur duyuyorum ve onunla paylaşacağım hayat için minnettarım. " dedi..

Gigi ise yine Zayn'in kızı ile el ele tutuştuğu bir fotoğraf paylaşıp,

" kızımız bu hafta sonu bize dünya tarafında katıldı, ve dünyamızı değiştirdi. Aşık oldum. " dedi.

Hemen ardından bugün kızının üzerinde ki kıyafetleri paylaşarak Taylor Swift'in kızına hediyesi Versace takımı için teşekkür etti.

Better!...

Gigi durumunda ayriyeten zayn'in yeni şarkısı BETTER'ı paylaşıp"!!! " yorumunu yaptı.

Harika bir şarkı..

Siz ne düşünüyorsunuz yorumlayın!

MooNight'a bakmayı unutmayın.

Bu arada yorum ve vote.

Tekrar görüşürüz!





Demonsia7

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 01, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Zayn ile İlgili gerçekler 🚬Where stories live. Discover now