Gigi Hadid

229 8 0
                                    

Evet bugün gigi ile birlikteyiz!

Kim bu gigi? Nasıl biri?

Hepsi bugün burada!

23 Nisan 1995'te doğdu.  Tam adı jelena noura "Gigi" Hadid.

Okulda Helena isimli bir kızla karışmamak için annesinin koyduğu Gigi ismini o zamandan beri taşıyormuş.

Babası mohammed hadid'in 2 karısından olma Gigi annesinin en büyük kızı, kardeşi bella ve erkek kardeşi Anwar(Enver) ile küçük bir aileye sahip.

Annesi yollanda foster eski bir mankendir. İlk eşinden olma çocukları gigi, bella ve anwar'dan sonra bir evlilik daha yapmıştır ama bu evlilikte boşanmayla sonuçlandı.

Vücud ölçüleri =86 - 64 - 89
Boy= 1,79

*kiloları yüzünden çok eleştiri alan model, haşimato diye bir hastalığa yakalanmış ve ardından ne yese kilo almaya başlamış. Bu kez boks ve  spor yapan model kilo almamaya başlamış. Ne yerse yesin. *

*1 dakika da 3 hamburger yiyor. *

*lisedeyken voleybol kaptanıydı. Ödüllü bir at binicisidir. Eğer hasta olmasaydı voleybol oyuncusu olmak istiyormuş. *

Filistin asıllı amerikalı top model ve oyuncu.

ABD los angeles da dünyaya geldi.

Annesi Hollanda asıllı babası Filistin asıllı. 2000 yılında boşandılar.

2013 malibu high school'dan mezun olan gigi, New york'a taşınıp modellik kariyerine başladı. New york the New school'da eğitimine devam eden gigi, 2011 yılında dünyaca ünlü ımg models ajansı ile anlaştı. İlk modellik deneyimini daha 2 yaşındayken Guess'in 'baby guess' reklamında oynayarak yapan Hadid, 2012 yılından itibaren guess markasının yüzü oldu.

2014 yılında desigual markasının defilesine çıkan Hadid bir anda üne sahip oldu. Aynı yıl eski sevgilisi cody Simpson'ın 'surfboard' adlı şarkısının klibinde oynayan gigi, 2015 yılında mabeline markası için kamera karşısına geçti.

2015 yılında pirelli takvimi için cesur pozlar veren Hadid in kariyeri bir anda yükselişe geçti.

Hadid, max mara, Chanel, versace, guess, gucci, Tommy hielfiger gibi dünyaca ünlü markaların defilesinde boy gösterdi.

Elle, vogue, vman, pepar magazine gibi ünlü dergilerin kapak kızı olurken, 2015 yılının ağustos ayında ablası gibi gördüğü yakın arkadaşı Taylor Swift'in eski erkek arkadaşı calvin harris'in "how deep is your love" şarkısının klibinde oynadı.

Kasım 2015 te kendisi gibi modellik yapan yakın arkadaşı kendall jenner ile Victora secret poduyumunda yürüdü.

*VS mankenleri arasında estetik yaptırmayan tek modeldir. *

En son milano moda haftasında kendall ile yürüyen model. those wrecked  by success, real housewives of beverly hills ve virgin eyes gibi dizi ve filmlerde oyunculuk yapmıştır.

*pillowtalk videosunda oynamıştır. *

Genç model cody Simpson ve Joe Jonas ile birlikte olduktan sonra Kasım 2015 te Zayn ile birlikte görüntülendi. Çalkantılı bir 3 yıl geçiren çift, 2019 haziranda ayrıldılar. Gigi bu kez tyler Camaron ile 2 ay kadar bir ilişki yaşadı. Ama bu da kısa sürdü.

Gigi şuan unicef'in yardım yüzü.
Bir çok markanın yüzü ve dünyanın en çok kazanan 6.modeli.

Ona biraz saygı.

Henüz 24 yaşında ve buna rağmen vogue'in en çok kapak kızı olan modeli.. 20 küsürlerde derginin kapağında yer aldı. Bunu kim başarırdı?

Kıza saygısızlık etmeyin. Genç yaşında kariyer zirvesinde.

Saygı gösterin.

Not * bundan sonra ziam ile ilgili yorumlara ve saçmalıklara yanıt verilmeyecektir. Modest diyen, Ziam diyen insanlara diyecek tek söz bulamıyorum *


Zayn ile İlgili gerçekler 🚬Where stories live. Discover now