Zayn ~ 175

175 17 0
                                    

Bugün şanslısınız iki bölüm birden.

Bu bölümde zayn'in Twitter da kavga ettiği ünlülere bakalım.

~ Azealia blanks~

Rapçi azealia, Zayn'e "like i would" klibinin kendi kliplerinde çalıntı olduğunu iddia etti. Benzerlikleri "sana kızgın değilim, çok tatlısın." diyerek paylaştı. Zayn ise "yalan yok, bana ulaşmaya çalışıyorsun ama seninle ilgilenmiyorum" dedi. Bunun üzerine Azealia ırkçı ve homofobik hakaretler etmeye başladı.

Saldırgan tutumu ve ağır sözleri nedeni yüzünden Banks festivali kadrosundan atıldı. Zayn tüm olanlardan sonra "azealia neden bana hakaret ediyorsun? Ben seninle konuşmuyorum ki." dedi.

~Louis tomlinson~

Her şey zayn'in yeni yapımcısı olan naughty Boy'un Twitter da Zayn'le fotoğraf paylaşmasından sonra oldu. Louis şu yorumu yaptı fotoğrafa "12 yaşındayken fotoğraflarınız için bu efektlerin ne kadar havalı olduğunu düşündüğünüp kullandığınızı hatırlayın. Lol. O bunu hala yapıyor." dedi. Bu yorumdan sonra Louis ve Naughty yorumlarda kavga etmeye başladı. Sonunda zayn Louis için "bir hayatının olduğunu hatırla ve benim hayatım için sürtükçe yorum yapmayı bırak?" dedi. Bu Tweetten sonra kavga bitti.

~calvin Harris ~

Olay Zayn'nin bir kullanıcının miley cyrus ve Taylor Swift'i karşılaştırdığı tweetini retweetlemesi sonucunda Calvin Harris Zayn'in kariyerine ve özel hayatına ağır sözler / küfürler etti. Bunun üzerine Zayn boş durmadı. Bazı Tweetler attı ama sonra sildi. Harry calvin Harris'in tweetini retweetledi. Ni ki minaj da zayn'in tweetini retweetledi.

~Justin Bieber ~

Justin ve selena sosyal medya da kavga ederken Bieber " oh, seni ve Zayn'i unuttum." dedi. Selena'nın Justin'i Zayn'le aldattığı ortaya atıldı. Fakat ne zayn ne de Selena yanıt verdi. Bu karmaşa üzerine Justin Twitter hesabını kapattı.

Şimdilik bu kadar.

Yakında zayn'in yeni albümü gelecek diyorlar.. Tüm bu konularla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Bu arada zayn' in geçen gün inzayn adlı youtube kanalından iki şarkısı sızdı. Hurt ve do something good.. Bunun üzerine Twitter da yine

#FreeZayn tag'ı açıldı.

Tüm bunlar için yorum ve vote bekliyorum.

Ve bir şans verip MooNight☄'ta bakın.

Yeni bölüm yayımlandı.
Şimdilik görüşürüz.

Zayn ile İlgili gerçekler 🚬Where stories live. Discover now