Zayn ~ 88

333 10 0
                                    

2016 yılından bir vogue röportaj

Tüm boş zamanlarını 21 yaşında ki genç model Gigi hadid ile birlikte geçirdiğini söyleyen Zayn, en fazla kız arkadaşına yemek hazırlamaktan zevk alıyormuş.

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan gözde çift, henüz birlikte yaşamıyor. Ancak 21 yaşında ki genç model erkek arkadaşının evine gidip kendi için hazırlanmış özel yemekleri yemeyi seviyor.

Malik, "resmi olarak birbirimize ev anahtarlarımızı vermiş değiliz henüz. Her neredeysek orada yaşıyoruz. Onun için  biftek, patatesli tart, pazar yemeği (özel İngiliz yemeği) ve yorkshire puading (krep malzemeleriyle yapılan bir çöğrek) yapıyorum. Gigi yorkshire puading 'e bayılıyor. "dedi.

Nasıl tanıştıklarını da anlatan ünlü şarkıcı, hadid'e Kylie jenner' ın doğum günü partisinde yaklaştığını ve onu bir fotoğraftan tanıdıktan sonra dışarı çıkmayı teklif ettiğini söyledi." o çok akıllı bir kadın " diyen Malik, sevgilisini şu sözlerle anlatmaya devam etti;
"kendini nasıl taşıyacağını biliyor, zarif biri. Kibirli değil, kendine güveniyor ve çok güzel."

Ünlü çift birlikte şarkı söyleyerekte zaman geçirdiğini söylüyor. Malik, hadid için "sesini beğeniyorum, çok iyi bir sesi var." dedi.

Malik bu sıralarda anksitiye bozukluğuyla mücadele ettiğini de açıklarken uyuşturucu kullandığını da itiraf etti. Uyuşturucunun yaratıcılığına katkıda bulunduğunu iddia etti.

Uyuşturucu için " bazı insanlar bunun hırsları öldürdüğünü, kişiliğini mahvettiğini söylüyor ama benim kişisel olarak hiç öyle bir deneyimim olmadı" dedi.



Zayn ile İlgili gerçekler 🚬Where stories live. Discover now