Zayn ~ 120

241 8 3
                                    

Evet arkadaşlar, bu bölümde gigi, zayn ve şu gigi'nin yeni sevgilisi hakkında biraz konuşalım.

Geçen bölümde dediğim bir şeyi düzeltmek.. Pardon güncellemek istiyorum. Geçen bölümde dediğim Gigi, o yeni sevgilisini takip etmiyor demiştim.. Şuan takip ediyor.. Öncelikle şu ins takip olaylarına deyinelim.

Anti zigi fanları, "Gigi zayn'i takip ediyor. Ama Zayn onu takip etmiyor" diyorlardı. Maalesef üzgünüm gençler.. Medyaya bıraktığıma bakın.. Bakalım takip ediyor mu?

Bu konuya bir açıklık getirdik.

Eğer, yalancı bir ilişki söz konusu olsaydı.. Zayn ve ailesi neden yılbaşı, kurban bayramı, pascalya günü ve daha sürüsüyle özel günleri  gigi ile birlikte kutlasın?

Geçelim, zayn'nin anne ve kız kardeşleri Gigi'i hala takip edip paylaştığı fotoğraflara like atıp yorum yapıyorlar.. Neden bir sahte ilişki için bunu yapsınlar?

Bu soruları cevaplayın..

Şimdi gelelim yeni Gigi ilişkisine..

O adamın ismi şuan hafızamda maalesef yok, netim olmadığı içinde bulamıyorum ve şu medyayı daha önce (2gün) çektim.

Gigi'nin yeni sevgilisi bir tolk show adamıymış işi buymuş. Zayn den önce teklif etmiş ama kızımız kabul etmemiş. Zayn'drn sonra da ne hikmet ki kabul etmiş ne tuhaf ama? Belli ki kızımız değerini bildirmek istemiş. Gigi'cim değerini biliyoruz.

Gigi'nin hasta olan annanesi geçenlerde öldü, cenazesinde dua ve anwar'dan çok gigi ve yeni sevgilisi ve bu grubun çok neşeli halleri konuşuldu. Bundan önce de Gigi ve o adam (adını bulup yazacam valla KB) yemek yiyip sonra Gigi'nin evine gitmişler.

Adam geçenlerde röportaj veriyor diyor ki "Gigi ve benim ortak kararımız, bir kez denedik ve olmadı.. İlişkimizi göz önünde yaşamayacağız" bunun türkçesi🤔🤔👇👇👇👇👇👇

Gigi bir kez yaptığı zayn'li paylaşımlarla zarar gördü ilişkisi yıprandı ve artık son vermek istiyor. Bu yüzden gözden uzak olacağız.

Yahu biraz insaf arkadaşlar benim sevgilim şarkıcı olsa bende ona prim vermek isterim.. Reklamını yaparım. Taylor Swift 'in de yapıyor niye laf yapmıyorsun?

Yemiyor ya, Taylor' a yapsın. Ama Zayn kim ki ona yapacak? Çocuk iki kez evlenme teklifi etti, gözlerinin dövmesini göğsüne yaptırdı, şarkı yazdı.

Let me!

Entertrainer 'şovmen' asıl gigi için dediniz.. Amq gigi için mi çıkardı zayn albümü?

Zayn'in Z kitabını okuyun!

Orada "ben bir çok konu için şarkı yazdım, aşk, nefret, özlem, seks.." zayn Gigi için neden böyle bir şey yapsın? Hemde onu ne kadar sevdiğini göstermişken?

Saçma.

İşte gigi ve o adamında ilişkisi yakında bitecek gibi.. Çünkü gigi hala zayn'i seviyor ve özlüyor. Buna eminim. Çünkü paylaştığı son gönderilere bakın Zayn'in.. Beğenenler de Gigi'i görürsünüz.

Yakında görüşürüz

Bu arada!

Zayn'in yeni şarkısı

#RUMOS!

Zayn ile İlgili gerçekler 🚬Where stories live. Discover now