!Özel Bölüm!

218 5 135
                                    

Bugün bambaşka bir konu ile karşınızdayım! Bir kaç okurdan zayn ve liam'ın (ilişkisi) olduğuna dair yorumlar aldım. Onlara buradan teşekkür ederim. Ve şimdi yazacaklarıma inanmayacağınızı biliyorum. Ama ben yinede de bunu tercih ediyorum.

Wattys'de bu kitabı yazmadan önce oldukça araştırma yaptım. Ve konu şu ki hiç kimse ne zigi'i ne de perrie ile olan ilişkisini onayladı yada destek oldu. Sizler çok saçma sapan bir fikir peşindesiniz. Bunu Müslüman asıllı bir gence de yapıyorsunuz.. Ve şuan herkesin gözdesi olan BTS içinde yapıyorsunuz.

Grubun ayrılmasını, hayatlarında kızlar olmaması için böyle şeyler uyduruyorsunuz. Ve onların Günlük yaptıkları şeyleri böyle iğrenç düşüncelerinize uyarlıyorsunuz. Ne yazık.

Zayn sizin gibilerin diline düşmemeli.

Neyse.. Hani zayn gaymiş ya.. Tövbe.. Bakalım mı şöyle kanıtlara? Ben buradan size kanıt sunmayacağım. Siz zaten ben anlattıkça - ki gerçek hayransanız bu olayları bilirsini. - hatırlayacaksınız.

İlk öncelikle en büyük tavsiyem Z kitabını alıp bir 100 kez okumanız! Çok saçma sapan düşüncelerle beyinlerinizi çürütüyorsunuz. Ama ben size bir kolaylık edip kitaptaki bazı kısımları anlatacağım.

Zayn gruptan şarkı sözlerini kısıtladıkları ve hastalığına saygı gösterilmediği için ayrıldı. Bunu bu şekilde belirtti. En çok şarkı yazmak istediği konu Seks iken siz bunu liam'a çektiniz. Hatta bazıları bunu Liam ile ayrıldılar o yüzden gitti diye yorumladı. Saçmalık amq.

Hey burası gerçek dünya.

Zayn özgürlüğü kısıtlandı diye gruptan ayrıldı, ama hemen liam'a çekmeyin şarkı yazamıyordu! Neyse ki yeni arkadaşlar edindi.

Sorum şu; bağımsızlığını ilan eden zayn, ben Gayim demez miydi?

Bana göre.. Sizin bu anlattığınız kişiye göre derdi! Ama demedi.

Gay ve ailesi buna izin verir mi?

Hey! Kendinize gelin!

Hadi geçelim.. Perrie nin ailesi bunu bilse izin verse tamam.

Ama Gigi Hadid'in babası?

Mohammed Hadid! Bok izin verir. Hemde 3 seneyi geçirdiği bir erkekle!

Bana okuyuculara biri  kız kardeşi 17 yaşında evlendi babası gay'liğe musade eder gibi bir şey söyledi.. Yeminle bu kadar saçmasını duymadım.

Alooo buradaysan sana söylüyorum!

Türkiyede Van, Mardin, Kars gibi yerlerde kızları 13 yaşında veriyorlar kocaya.. Sence babaları izin veriyor mu erkeklere "olum gay olabilirsin." diyor mu?

Oraya git ve de bakalım. Kan dökülür amq.

Neyse..

Zayn ilk başlarda gigi'nin elini tutmuyordu. Çünkü bu ilişkisini saklamak istiyordu. Perrie ile olanlar Gigi'de tekrarlansın istemiyordu. Ama en fazla 3 yıl dayandılar. En son ayrıldıktan ve barıştıktan  sonra bir açıklama yaptılar. 'birbirimizi çok kıskanıyoruz ve bu yüzden sosyal medya şifrelerimizi birbirimize verdik' dediler.

Bunu ziam diyen hastalar nerelere taşıdılar amq.

Neyse zayn ilk albümü perrie son albümü gigiye çıkardı desek  herkes Entertrainer şarkısının anlamına takılıyor. Onca aşk şarkısının içinde bir buna takılıyor. Ne acayip. Her şarkısında farklı konu işleyen adama neler dediniz yazık be..

Neyse..

Let me den sonra barışan zigi için bir haber atıldı ortaya! Bir masaj uzmanı zayn ile bir gece geçirdi.. Kadın bunu onaylarken  zayn ve gigi sessiz. Çünkü zaten yeni barıştılar.. Ama gigi o günlerde hikayelerinde sürekli çiçek ve hediyeler paylaşıyordu.

Neyseeee.

Zayn gay ya..

Gigi ile yatakta çıplak fotoğrafta çekilen benim ya. Devam edelim.

Zayn liam'la gruptan sonra kaç kez görüştü?

Mmm, sanırım tüm grup üyeleriyle kavgalı.. Grubun dağılmasından sorumlu tutuluyorda biraz..

Neyseeeeeeeeeee.

Zayn gay ya devam edelim. Biraz araştırın bakalım, gay'ler nasıl olur.. Adam kızın gözlerini, diz kapağına G harfini dövme yaptırıyor. Geçelim bunu 6 yıllık geçiçi dövmeler varmışşşşş
Bunun için bir kaç dövmeciye gittim. Geçiçi dövme yaptırmak istiyorum dedim adama bana dediği cevap, "1 haftalık, 2 aylık veya 6 aylık.." didi bak bak didi

Ben ondan çıkıp başka bir dövmeciye gittim ve bak bakalım o da aynı şeyi dedi!

Sizi mallar. Zayn dövmeyi yaptıralı 1,5 yıl olacak. Amq ne saçmasınız.

Bir kız ziam kitabı yazıyor, kolunda ki perrie dövmesini ki o olduğundan şüpheliyim liam'la bağdaştırıyor.

Hmm

Peki o gözler Liamın gözlerimi amq.

Bana mal mal o  bu kitaptan okuduğunla gelme amq. O şaçma şeylerle gelme.

Kız bana diyor ki, modest onlara izin vermiyor. Zayn ünlü olduktan sonra sence onun boyunduruğu altında kalır mı? Bak kerim can'a o da gay ama belli. Zayn Gigi'de bakerken gözleri gülüyor.

Versus versace... Videolarını izleyin.

Kısa bilgi, gayler kızlarla öpüşemez. Çünkü iğrenirler.. Ama onlar herkesin içinde yapıyor.

Telefonla çekildiklerini bilmeden yolda sarmaş dolaş yürüyorlar ama buna yine anti zigi ler  biliyorlar diyorlar. Amq arkalarında gözlerimi var?

Neyse..

Herşeyin bir sonu var.

Sizden ricam, grubun daılmamasını isteyenlerin saçma sapan olayları birbirine uydurarak yazdığı kitaplardan uzak durun!

Bu kitabı sırf öylelerine inat yazdım. Ve inat olmaya devam edeceğim.

One direction 'İn başına gelen BTS te de olmak üzere... Böyle devam etmeyin siz insansınız ve İnternet aleminden kafanızı kaldırıp gerçek dünyaya bakın biraz. Lütfen. İhtiyacınız var!

Gelecek bölüm!

GİGİ HADİD MERHABA!

NOT unuttuğum şeyleri başka bir bölümde yazacağım. Ve hiç bir saçma yoruma cevap vermeyeceğim.

Zayn ile İlgili gerçekler 🚬Where stories live. Discover now