Zayn ~ 11

955 20 14
                                    

Evet, gelelim ikinci konumuza..

Zayn ve gigi nin ilişkilerini gördüğüm gibi anlatacağım.. Bunu bir kaç bölümde yapabilirim..

Zayn ve gigi 'nin ilişkisi sahte promo ilişkisi..

Zayn ve gigi ilk pillowtalk klibi için manken arayışındayken karşılaşır.. Bildiğiniz üzere o sıralarda zayn taze bekarlardandı ve bilin bakalım... Gigi de o sıralarda nick Jones ile olan altı aylık ilişkisinden gazi çıkmıştı.. O da bekarlığı dört aydır yaşıyordu..  Zayn, Gigi'yi görür görmez bu olsun dememiş, ilk kararsız kalmış.. Ama klibin yönetmeni Zayn'i ikna etmiş ve ona teklif göndermiştir.. Gigi o yılda Calvin Harris 'in how deep is your love klibinde de oynamıştı.. Bu yüzden sıcak bakmasada o da kabul etmiş ve klip çekimi boyunca Zigi çok eğlenmişler.. Pillowtalk klibinin kamera arkası görüntüleri yok bunları araştırmalarım ve dergi röportajlarından bildiğim kadarıyla anlatıyorum.

Gigi'nin Vogue dergisinin röportajında diyor ki.. " zayn'la bir günlük yol geldik, o çok eğlenceli ve neşeli biri" demiştir.. Neyse.. Biz konumuza dönelim.

Pillowtalk klibinden sonra Kylie jenner'ın verdiği bir partide gigi ve zayn görülür.. Hatta zayn bir radyo programında şöyle söyler..

"Gigi'ye benimle beraber olması için teklif ettim.. Ama o beni yanından gönderdi. "

Gülüyorum.. Neyse.. Bu partide şöyle bir olay gerçekleşir.. Zayn gigi'yi dener. Diyor ya teklif ettim ama kabul etmedi.. İşte. Olayların başlama sebebi.

Gigi'den özür diler ve ona kahve içmeyi teklif eder.. Partiden ilk Zayn çıkar ve mekanın arka kısmında bulunan arabasına biner.. Bir kaç dakika sonra da Gigi çıkıp onun arabasına biner.

Orada paparazilere yakalanırlar ve bam! Aşk iddiaları Pillowtalk ile çıkan çiftimizin aşkı başlar..

Ardından onlara gelen dergi kapakları için sözleşmeler falan fistan..

2016 yılından beridir sosyal medyanın gözde çiftlerinden...

Devamı diğer bölüm...

Zayn ile İlgili gerçekler 🚬Where stories live. Discover now