Zayn ~ 12

872 18 2
                                    

Konumuza dönelim..

Evet.. En son ziginin başlamasından bahsediyordum.

Bildiğiniz üzere ziginin ilişkisi çalkantılı.. İlk ayrılığı biraz Zayn'in yüzünden olmuş olabilir..

Şöyle bir hipotez söylüyorum..

Zayn, Gigi'ye yatmayı teklif etti ve bildiğiniz üzere onların ilişkisi başladığında Gigi 20 yaşındaydı.. Şimdi diyeceksiniz o 21 yaşındaydı.. Ama onlar şubatta çıkmaya başladı.. Gigi'nin doğum günü ise 23 Nisan, yani Gigi 20.. Zayn 22.

Gigi tabii istemedi.. Ama Zayn'in olmadığında da kendini yalnız hissettiğini ve onu çok özlediğini söylemiş bazı yakın kaynaklar..

Zayn'in Cruel şarkısında da Gigi'ye göndermeler bulunuyor.. Zaten adamımız şarkılarıyla konuşuyor.. Ay. Ne romantik..

Seni televizyonda izliyorum soyunurken

Diye bir nakarat gibi birşey geçiyor.. Ya şuan aklımdakini söylüyorum.. İnanmazsınız açın bakın ve çok çabuk olayı kavrayın.

O klip yayınlanmadan bir kaç hafta önce Zigi ayrılmıştı.. Şimdi promo diyeceksiniz.. Oğlum kız birlikte olmamak için çocuktan ayrılıyor ve adam kıza şarkıyı çıkarıyor.. Neyse..

Zigi, bir kaç hafta sonra bir buluşmayla tekrar bir araya gelecektir ancak.. Ondan önce Gigi kendall ile gittiği bir barda sarhoş olur.. Ve bakın bakalım kim onu almaya gelir? Zayn. Zaten bu olaydan sonra ikisi tekrar bir araya gelir.. Sonra bir buluşma ile tekrardan deneyeceklerini duyururlar..

Bu sırada zayn like l would çıkar. Tamamen tesadüf.

Gigi bu sıralarda vogue dergisi için önemli adımlar atar.. Bilmiyorsanız söyleyeyim.. Gigi 2 yaşında vogue tarafından keşfedildi. İlk modellik deneyimini 2 yaşında yaptı. Ve sayısız kez vogue dergisinin kapaklarını süsledi.

Zigiye teklif geldi. Vogue dergisi için.. O yılın gözde çifti zayn kabul etmese de gigi ile gider çok sıcak ve tatlı tavırlarıyla dikkat çekerler.

Bundan sonrasında ise..

Diğer bölüm.

😈😈



Zayn ile İlgili gerçekler 🚬Where stories live. Discover now