Pozvánka|💙💚(1)

280 11 20
                                    

Odmítl jsem snad všechny pozvánky co jsem k focení dostal. Ale když mi přišla od Harryho firmy s tím, že tam bude i on, nemohl jsem odmítnout. Chci ho vidět a to strašně moc.. neviděl jsem ho už přes čtyři roky.

Pobral jsem si všechny věci a vydal se na určené místo. Potom co jsem dorazil, mi nějaká ženská řekla ať odejdu do "šatny" a tam se převléknu do toho co je tam nachystané a odejdu pak do vedlejšího ateliéru. Jen co mi to řekla jsem odešel.

V šatně na mě čekal krásný dost průsvitný obleček. Hned jsem si ho s radostí oblékl a prohlédl se v zrcadle. Jestli tam Harry bude, tak se nemám ani vlastně čemu divit. Vždy mě nutil nosit takovéhle oblečky pro jeho potěšení.

Pak mi ale jednou řekl že už se mu v tom nelíbím a že mám hnusný zadek. Přestal jsem to pak nosit a začal nosit volné mikiny a celkově volné věci.

Trochu si povzdechnu nad tou vzpomínkou a pak si ještě nasadím trochu širší černý choker. Už jsem se na sebe radši ani nepodíval a odešel o místnost vedle kde bylo jen jedno křeslo, to bylo osvětlené softboxy a mezi nimi foťák a za ním stál fotograf. Harryho jsem tady ale nikde neviděl.

„Kde je Harry? V pozvánce bylo napsané že tady bude taky.."

„Posaď se." Ozve se chraplavý a přesto strašně hrubý hlas.

Jen jsem si pro sebe povzdechl a došel se posadit. Mrzelo mě to, že tady není.

Došel jsem ke křeslu a posadil se pak jak chtěl ten týpek.

Nejdříve jsme vyfotili nějaké "normální" pak mi ale řekl ať se vysvléknu úplně a vezmu si kolem sebe jen průsvitný velký šátek. Nic jsem neudělal, až potom co to na mě doslova zařval jsem se zmohl k pohybu. Vysvlékl jsem se a čekal na jeho další pokyny.

Prvně to byly fotky s rozkročenýma nohama, pak fotky ve stoje nebo předklonu ke kameře a až na závěr jsem se měl ohnout o křeslo a vystrčit ke kameře svůj hnusný zadek. Chvíli jsem oporoval, ale pak tak udělal.

Chvíli bylo ticho pak se ozvalo otevírání a zavírání dveří.

„Máš pořád tak tlustý a odporný zadek jako před těmi několika lety." Nahnali se mi slzy do očí.

Hned jsem poznal o koho jde. Chtěl jsem se hned narovnat, ale on byl rychlejší a natiskl mě na křeslo ještě víc.

„P-proč? Proč to říkáš?" Zašeptám potichu.

„Protože je to pravda a protože vím jak moc tě to ničí." Na to jen tiše popotáhnu. „A taky proto, protože vím jak tě to mrzí a irituje."

Tiše fňuknu a po tváři mi steče slza.

„Pusť mě p-prosím.."

„Ne," řekne a hned na to mě vezme a začne nést někam pryč.

„N-ne prosím.. pusť mě.."

„Shhh.. nedělej to horší." Pohladí mě po zadku a pak mě přes něj silou plácne. Potichounku zase zakňučím. „Chyběl jsem ti? Alespoň trochu?" Řekne se smíchem v hlase.

„M-moc.. chtěl jsem tě vidět.. chyběl si mi"
Zašeptám potichu, zahanbeně. Na to se zastaví.

„Počkej.. opravdu? Opravdu jsem ti chyběl?" Zarazí se a přejde ho veškerá sranda.

„Jinak bych tu nebyl.." zašeptám a podívám se mu do očí...

***
1/2
Jes, žiju. A přináším vám tu novou jednodílovku. Tentokrát na Larry.

Je to jinak takový malilinkatý dáreček předem pro ellegrecmalova  k zítřejšímu svátečku. Takže už teď předem všechno nejlepší k tomu tvýmu svátečku Beruško🧸🥰❤️❤️❤️❤️
(Vím není to nic moc ale 2 bude lepší😉😘)

•DG•

One-shotsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum