Můj Daddy|🌵🐝 (1)

520 21 21
                                    

,,Kde jsi?!" Zařve přes celý barák můj Daddy. Asi se zrovna vrátil z schůze.

Byl jsem schovaný ve skříni a třepal se strachem. Poslední dobou ho v práci vše štve a stresuje se, takže si to pak vybývá na mně. Nechtěl jsem zase být zmlácen za to, že udělám nějakou drobnost špatně. 

,,Baby!" Slyšel jsem jak vešel do místnosti.

,,Kdepak si?" Začal znít zoufale, ale šlo poznat, že to jen hraje, a zase odešel do další místnosti. Nevylézal jsem a byl ticho.

Po dalších několika minutách zase nejspíše z dolní předsíně zařval, že jde do baru a až se vrátí, ať jsem sbalený a už tu nejsem nebo naopak ať na něj pěkně čekám. Potom jen třískl dveřmi a odešel.

Opatrně jsem vylezl ze skříně a odešel na postel. Tam jsem si nachystal postel a odešel do koupelny. Vysvlékl jsem se a zalezl jsem si do sprchy. Začal jsem provádět vše potřebné. Celý jsem se oholil, umyl si rychle hlavu a pak každou část mého těla pečlivě omyl. (Moc dobře známe😂) Pak jsem vylezl a zabalil se do osušky.  Dalším ručníkem jsem si slabě vysušil vlasy a pak si je hned začal fénovat.

Netrvalo dlouho a já už odtamtud vycházel a šel hned ke skříni. Ze které jsem si vytáhl krátkou fialkovo bílou sukýnku (sukýnky mu musíme taky pořídit!!😂) Pak jsem si vzal ještě bilí krajkovaný croptop a s vystrčeným zadečkem ke dveřím, jsem padl do postele.

V téhle pozici nehnutě jsem čekal na svého pána. Asi po dvou hodinách jsem slyšel třísknutí vchodových dveří.  Zpozorněl jsem a víc se vyšponoval.

,,Ándyy!" Zařve opilecky prodlouženě ode dveří.

,,Nahoře, pane!" Už neodpověděl šel už jen slyšet dupot po schodech a následné otevření dveří.

Škytne. ,,Babyy někoho js-jšem ti pšivedl."
Okamžitě jsem se zvedl a podíval se na týpka za ním.

No doprdele..

***
1/4
Všechny for: ellegrecmalova ❤️
Opět krátká but trochu napětí musí být.
Love U❤️
•DG•

One-shotsWhere stories live. Discover now