7.

1.1K 89 2
                                    

Megigazítottam kék ruhám alját, majd magabiztosan pillantottam a tükörben. Lauren nem viccelt tényleg megszerezte a szomszéd srác telefonszámát, ezért amilyen gyorsan csak tudtam felhívtam. A hangjából ítélve az elején eléggé meglepődött, de amint tudatosult benne, hogy elszeretnék menni vele vacsorázni teljesen megváltozott. Még egy kis kevés szempillaspirált tettem fel, majd kiléptem a fürdőből.

-Csodálatosan nézel ki Bella! - tátotta el a száját Morgan.

-Ha ettől nem lesz féltékeny Lewis, akkor semmitől sem. - bólintott elismerően Lauren.

-Ugye tudod, hogy nem ez az elsődleges cél? - vontam fel a szemöldökömet.

-Persze, persze. - legyintett a lány és a telefonjába merült.

-Szerintem egyáltalán nem zavarja Lewist, hogy elmész randizni. - mondta határozottan Morgan. Jaj, szívem! Lewis mindig is olyan személy volt, aki soha nem mutatta ki az érzelmeit, de azok akik kiismerték már őt, gyorsan észreveszik a jeleket. A szájrágás, a kezeivel való malmozás és, hogy mindenkit ignorál.

-Akkor hugica még nem ismered annyira a bátyádat. - ült le Kate Morgan mellé és a vállára tette a kezét. - Percek kérdése és Danny kiszedi belőle az igazságot.

-Daniel is észrevette? - kérdeztem és a táskámért nyúltam.

-Persze! Tudjátok milyen Danny, ha valamit nem tud, akkor addig zaklatja, amíg ki nem böki az igazságot. - legyintett Katherine.

-Szerintem túlreagáljátok az egészet. - felelte Morgan.

-Szívesen beszélgetnék veletek,de vár a randi partnerem.  - sóhajtottam egy nagyot, majd kimentem a szobámból. Óriási mosollyal az arcomon lépkedtem le a lépcsőn. Őszintén nem tudom megmondani, hogy a randi miatt vagyok ennyire boldog vagy amiatt, hogy fájdalmat okozhatok Lewisnak. Hivatalosan kijelenthetjük, hogy megbolondultam!

-Valaki nagyon csinos! Amikor meglát téged ez a fiú, azonnal feleségül vesz téged Bella! - jegyezte meg Lando mosolyogva.

-Azért ez túlzás Lando, de köszönöm. - mosolyodtam el. -És, hogy van a lábad?

Túrázás közben Lando hirtelen gondolt egyet és mindenáron úgy akart kinézni, mint Tarzan ezért felmászott egy fára, de sikeresen leesett. Ezért a mi egyetlen Landonknak most fel van dagadva a lába és alig tud járni. Komolyan mondom néha olyan érzésem volna, mintha egy ötéves gyerek lenne valójában.

-Szarul. Pirosabb, mint a Ferrari. - húzta el a száját.

-Ha lett volna egy csöppnyi eszed, akkor most lehet, hogy nem lenne kétszer akkora. - ült le mellé Marcus.

-Morgan mosolyáért megérte. - felelte halkan.

-Ó Rómeó mindjárt elpirulok! - játszotta meg magát Marcus és megszólalt a csengő. Daniel amilyen gyorsan csak lehetett a bejárati ajtó felé sietett, én pedig utána reménykedve, hogy Mark lehet az, de amint megláttam a velünk szembe álló személyt, majdnem elájultam.

-Hali srácok! - köszöntött minket Nico.

-Nico? Mit keresel itt? - kérdezte értetlenül Danny. Társaságunk többi tagja, amilyen gyorsan csak lehetett utánunk jött, hogy mit keres itt a német, én, pedig Naomira pillantattam, aki tudta, hogy itt a vég.

-Miattam van itt. - szólaltam meg Rosberg előtt és a szemeimmel jeleztem neki, hogy bólintson. Nem akartam, hogy Naominak egy ilyen kellemetlen helyzetben kelljen bevallania a többieknek, hogy Nicoval együtt van, ezért úgy gondoltam, hogy most perpillanat engem utáljanak a többiek.

F.U. (Lewis Hamilton ff.)Onde histórias criam vida. Descubra agora