1.

1.7K 81 8
                                    

Unottan lezártam telefonom képernyőjét, majd oldalra néztem, ahol felhők sokasága fogadott. Óvatosan arrébb löktem öcsémet, aki kispárnának használt az elmúlt órában és levettem a fejhallgatót a fejéről. Érdekességből belehallgattam, majd a fejemre tettem, hisz az Ocean Eyes szólt Billie Eilishtól, ami tökéletesen illett a korán reggeli órákhoz. Hirtelen aprót rezzent a telefonom, ami húgom nevét jelezte.

Maya: Maxszal kimegyünk elétek. Már annyira várom, hogy itt legyetek. 💞

Halvány mosollyal az arcomon lezártam a készüléket, majd oldalra döntöttem a fejemet. Maya és párja, Max két nappal hamarabb érkeztek Ibizára, hogy mindent előkészítsenek a nyaralásra. A tény, hogy apa a húgunkra merte bízni a nyaralót egyenesen sokkoló volt. Marcus szerint Mayára még egy kutyát se bízna.

-Hamarosan leszállunk Ibizára, kérjük kapcsolják be biztonsági öveiket. - hallottam meg a pilóta hangját, ezért Marcus felé fordultam.

-Ébresztő öcsi. - simítottam meg a vállát.

-Nem. - motyogta, majd az arcára húzta baseball sapkáját.

-Hát, jól van, de ne csodálkozz, ha egy turbulencia miatt kiesnél a székedből. - vontam meg a vállamat, majd az ujjam köré tekertem egy szőke tincset.

-Néha annyira gonosz vagy Bella. - nyújtózkodott egy nagyot Marcus.

-Így jártál. - nyújtottam ki a nyelvemet rá. Marcus fáradtan beletúrt a hajába remélve, hogy valamennyivel rendezettebb lesz a haja. Miután leszállt a repülő azonnal a csomagjaink felé indultunk. Miközben a bőröndökre vártunk gyorsan megnéztem az emailjeimet. Ha a Burberry divatház főtervezője és elnöke vagy, akkor nincs sok szabadidőd. Egy nap legalább kétszer végig kell néznem az üzeneteimet, mert ha nem akkor elszabadul a katasztrófa.

-Azért remélem lesznek jó lányok. - szólalt meg mellettem öcsikém.

-Szerintem mindenkinek jobb lenne ha a munkával foglalkoznál többet. -  jegyeztem meg, majd levettem a bőröndömet a szalagról.

-Ezt kikérem magamnak. Az elmúlt hetekben kettő házat terveztem meg. - húzta ki magát boldogan.

-Wow. Azért ne gondold magadról, hogy ez azt jelenti, hogy te vagy a legjobb építészmérnök. - pillantottam rá, Marcus pedig morgott valamit mellettem. Hirtelen Maya hangját hallottuk meg, aki sikítozva futott felénk, majd boldogan magához ölelt minket.

-Úgy hiányoztatok már srácok. - felelte boldogan Maya, majd megpuszilta az arcunkat.

-Te is hugi! - feleltük egyszerre Marcussal.

-Amúgy én is itt vagyok. - jelent meg Maya mellett Max nevetve. Maya és Max párkapcsolata több, mint 3 éve tart. Akik nem ismerik őket azok azt gondolják rólunk, hogy két teljesen különböző ember, de ahogy töltesz velük két órát, elképedsz azon, hogy mennyire meg van köztük a kémia.

-Hali, Maxie! - öleltem magamhoz,majd Marcus konkrétan Max nyakába ugrott annyira örült neki. Mi Mayaval csak mindent tudóan összenéztünk.

-Haver, nagyon sokat fogunk csajozni. - veregette meg Max vállát Marcus.

-Marcus!- kiáltott fel Maya. Én csendben hallgattam a hármójuk veszekedését, addig a pulcsim alját húzogattam és a körülöttünk lévő tömeget figyeltem. A körülöttünk lévő zsúfolt tömeg miatt egy kisebb pánik tört rám szokásosan. Pulzusom megemelkedett, a tenyerem elkezdett izzadni. Szerencsére gyorsan kiverekedtük magunkat  a reptérről és Max autója felé vettük az irányt. Gyorsan bedobáltuk a csomagokat és beültünk az autóba.

-Mi érkeztünk először? - kérdezte az anyós ülésen Marcus.

-Nem. Lando és Dannyék már itt vannak. - válaszolt Maya, én meglepetten pillantottam felé.

-Te komolyan Dannyt és Landot kettesben hagytad? - vontam fel a szemöldökömet értetlenül.

-De Kate is ott van. - vágta rá Maya, én pedig nevetve megforgattam a szememet.

-Hidd el, Kate egy idő után megunja őket és inkább elmegy a házból. - ráztam meg a fejemet. - Meg egyébként is, apa miért adta oda neked egy hétre a nyaralót?

-Pontosan. Én már öt éve könyörgök neki, de még egyszer se adta oda. - motyogta Marcus.

-Az érthető, hogy te nem kaptad meg. - vágtam rá azonnal, majd nevetve összenéztünk Mayaval.

-Állandóan belém köt. - nézett Maxra Marcus. - Én komolyan nem tudom, hogy fogom velük bírni a nyaralást.

-Örülj neki az utunknak már vége. - mondta Maya, majd kiszálltunk a kocsiból. Napszemüvegemet a szememre toltam, majd érdeklődve felpillantottam a házra. Ibiza olyan, mintha a második otthonom lenne. Gyerekoromban rengeteg időt töltöttem itt, így úgy ismerem mint a tenyeremet.

-Hála az égnek, hogy itt vagytok. - közeledett felénk Kateherine.

-Annyira rossz velük? - öleltem át a vállát kuncogva. Kate egy évvel fiatalabb barátnőm, aki Daniel személyi edzője és barátnője.

-Szörnyűek. - sóhajtotta a lány. Beléptünk közösen az épületbe, ahol Lando és Danny egymást lőtték vízipisztollyal, egyáltalán nem foglalkozva azzal, hogy minden tiszta víz lesz az épületben.

-Fiúk! Azonnal fejezzétek be! - sikította el magát Maya és kivette a két fiú kezéből a vízipisztolyokat.

-Miért tiszta víz itt minden? - lépett be az ajtó Lauren, majd átdobta válla felett a haját.

-Lando és Danny. - fordultam felé mosolyogva. Lauren és én még az egyetemen találkoztunk, míg én a divattervezés szakra jártam, addig ő a fotográfia szakra. Egymást segítettük azokban az években, míg Laurenek a portfóliójába segítettem, addig ő a ruhák kivitelezésében segített.

-Mindent értek. - forgatta meg a szemeit, majd boldogan átölelte a vállamat. - Melyik a te szobád Bella?

-A szokásos. - vágtam rá azonnal. A ház eldugottabb pontja, aminek az ablakából hajnalban tökéletesen látható a napfelkelte. - Én szerintem felmegyek.

-Megyek veled én is. - követett Lauren, így közösen elindultunk a lépcsőn. Végigmentem a folyosón, majd benyitottam a legutolsó szobába és azonnal elmosolyodtam. Letettem a bőröndömet a földre, majd az ablak elé léptem és elhúztam a függönyt. Azonnal lefagytam ahogy megláttam őt.

Mi a francot keresel itt te szemét?!

Mi a francot keresel itt te szemét?!

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

2020.11.14

F.U. (Lewis Hamilton ff.)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant