5.

1.2K 86 7
                                    

Szokásomhoz hűen megint reggel hét órakor keltem fel. Igaz most nem magamtól, hanem az ébresztőm fülsüketítő hangja miatt. Felvettem egy farmer rövid nadrágot, egy bő babakék inget és egy fekete sportcipőt. Hajamat felkötöttem egy copfba a fejem tetejére, majd beledobáltam a táskámba néhány kiránduláshoz szükséges dolgot és lementem az étkezőbe. Meglepetésemre a többiek már reggeliztek, így szereztem magamnak egy croissant, főztem magamnak egy kávét és kiültem a teraszra. Egyáltalán nem voltam olyan kedvembe, hogy a többiek hülyeségeit hallgassam.

-Mehetünk Bella? - jelent meg mellettem Naomi.

-Persze. - mosolyogtam rá halványan.

-Minden rendben? - nézett rám aggódva.

-Persze, csak fáradt vagyok. - bólintottam, bár nem volt annyira meggyőző.

-Nekem tudod, hogy mindent elmondhatsz. - érintette meg a vállamat a lány.

-Naomi, minden rendben. - jelentettem ki egy kicsit erélyesebben, majd felálltam. Még gyorsan levettem az asztalról egy narancsot, majd beledobtam a táskámba és követtem a többieket. A komp kikötő közel volt a nyaralóhoz, így sétálva tettük meg ezt a kis utat. Persze tőlünk zenget az egész utca, majd a komp kikötő, amit először a helybéliek nem annyira értékeltek, majd ahogy észrevettek négy világhírű sportolót azonnal körénk gyűltek aláírásokért, közös fotókért.

-Jól, van most már értékelnénk, ha véget érne ez az egész, mert mi is itt vagyunk. - fonta össze maga előtt a karjait Marcus.

-Tudom, hogy féltékeny vagy haver. - nevette el magát Lando.

-Persze, pont egy 20 éves tejimádó pisisre vagyok féltékeny? - játszotta meg magát az öcsém, de nem volt annyira meggyőző.

-Fáj, hogy én sokkal érdekesebb vagyok, mint te. - kuncogott Norris.

-Hülye. - motyogta az én öcsikém.

-Amúgy az a csaj, pontosan úgy nézett ki, mint Samantha. - hallottam meg Daniel hangját a hátam mögül. Érdeklődve hátra pillantottam, majd ahogy megláttam a lányt mérgesen végig mértem. Szegény nem tehetett semmiről, csak nem jó emlékeim vannak erről a névről.

-Lewis, öt évvel ezelőtt pont ezen a nyáron kavartatok, nem? - kérdezte Max szórakozottan. Maya az arcomat figyelte, hogy mennyire vagyok felzaklatott állapotban, de teljesen nyugodt volt az arcom. Na ez már a lelkemre nem volt igaz. Dühös voltam, azt a francia lányt szidtam magamban és, ha itt lenne a műhajánál fogva dobnám bele a tengerbe. Feszülten felbaktattam a kompra, majd leültem az egyik legelrejtettebb helyre. Fülembe tettem a fülhallgatómat és a tengert kezdtem el figyelni.

5 évvel ezelőtt

-Ki ez a lány? - kérdeztem feszülten és csípőmre tettem a kezemet.

-Samantha. Még Kínában találkoztunk. Red Bullnál dolgozik. - mondta Lewis és közben a telefonját nyomkodta és egyszer sem nézett rám.

-És véletlen nem tudja, hogy barátnőd van? - emeltem fel a hangomat.

-Bocs, éppen nem volt rajtam a 'csajom van, maradj távol' pólóm. - vágta rá szórakozottan a férfi.

-Néha egy akkora seggfej vagy. - forgattam meg a szemeimet, majd idegesen elkezdtem fel - alá járkálni.

-Na, már megint hisztizel. - jelentette ki és felment bennem a pumpa.

-Hisztizek? Már nem azért, de kettőnk közül te viselkedsz úgy, mint egy hülye. Az egyik pillanatban még én vagyok a legfontosabb, aztán meg valami Samantha csajjal beszélgetsz. - fontam össze magam előtt a karjaimat.

F.U. (Lewis Hamilton ff.)Where stories live. Discover now