32 . BÖLÜM ( ÜÇBÜYÜCÜ TURNUVASI )

53 24 0
                                    

Neyse ki bütün bu soruların cevabını düşünecek zamanı kalmamıştı. Oldukça koşuşturmalı bir yıl geçirdiler. Gelecek yıl dördüncü sınıf olacaklardı ve çok daha çetin büyülerle karşılaşacaklardı. Üstelik Hogwarts üçbüyücü turnuvasına da ev sahipliği yapacaktı.

                                                                                                   *

Eve dönüş için trende buluştular. Harry ' ninkine pek ev denemezdi doğrusu. Bütün arkadaşları bu dönem Harry ' nin patronusunu konuşmuştu. Dönemin en iyi performansını Harry çıkarmıştı. Kimse onun seviyesine gelemiyordu. Hermonie bile.

                                                                                                     *

Harry ' ye berbat gelen bir yaz tatilinden sonra ( hangisi daha berbat diye de çok düşünmüştü ) , yine Hogwarts ekspresinde buluştular. Hermonie ' nin saçları uzamıştı, çok güzelleşmişti. Ne var ki Harry ve Ron onu hala erkek sanıyorlardı. :)  Hermonie ise Ron ' dan biraz daha fazla nezaket bekliyordu. Özellikle de Ron ' dan.

                                                                                                    *

Herkes büyük salonda yerini aldıktan sonra , Dumledore uzun boyu ve gür sakallarıyla konuşmak için ayağa kalktı :

- Bu yıl okulumuzda diğer büyücü okullarından misafirlerimiz olacak. Sebebine gelince... Üçbüyücü Turnuvasının asırlar sonra tekrar okulumuzda yapılacağı müjdesini vermek isterim. Üstelik bu yıl sıkı güvenlik önlemleri de alındı. Misafir okullarımız ; Beauxbatons ve Durmstrang.Onlar için koca bir alkış alalım lütfen!..

Aynı anda salon alkışlardan yıkılıyordu. Üçbüyücü turnuvası tüm öğrencileri aşırı derece heyecanlandırmıştı.


TÜRK USULÜ HARRY POTTER - TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now