3.Bölüm Işıklı Yol

23.6K 1K 230
                                    

Herkes Kerem'i merakla bekliyor biliyorum ilk 3 bölüm spoilerle sırlarla dolu ileride çözülecek hepsi.Çok sorulan sorular var genel cevap veriyorum ,üstü kapalı olayların hemen çözülmesi için acele etmeyin o tür olaylar daha çok olacak.İlk üç bölüm Zeynep'i tanıtma gibi oldu 4.bölüm zeyker başlıyor aşkın çekim gücünüde beraberinde getiriyor.Yorumlarınızın hepsini okuyorum ama hepinize dönemiyorum tez dönemine girdim okumam gereken o kadar çok kitap var ki .Hikayeyi askıya almayı bile düşündüm ama yapamadım .O yüzden bir süre sizlerden anlayış bekliyorum replik yorumlarına dönerim kısa olduğu için yine elimden geldiğince zorlarım kendimi ama dönemezsem kırılmayın.Beni tanıyorsunuz artık anlatmama gerek yok ama yorumlarınızı okurken büyük keyif alıyorum hepiniz ayrısınız yanımda.Ben vote isteyen biri değilim ama yorumlarınızı esirgemeyin benden.Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum canlarım seviyorum hepinizi.İyi okumalar 💜

"Kalabalığın arasında yürürken sağımdaki solumdaki insanlara çarparak gidiyorum. Elim boğazımda yakamı açıp nefes almaya çalışsam da nafile olmuyor. Onlarca el var boğazımı sıkan sanki. Eğlence mekanındaki halim oraya o kadar zıt durumda ki! Yağmur arkamdan gelip kolumdan tuttu yine. Nasıl bir kuvvetti o an bendeki bilemiyorum ittim hızla! O halime göre o hızı nasıl yakaladım bilmiyorum. Merdivenleri koşarak çıktım bitmiyor basamaklar! Karşıma çıkan insanlara aldırış etmeden onlara çarparak çıktım dışarı hızla. Sağıma soluma baktım ben buraları biliyordum ama şimdi niye tanımıyorum? Tek duyduğum aldığım nefes kulaklarımı dolduran. Başka bir şey yok! Bana bakan insanlara baktım. Sadece baktım ne düşündükleri umrumda bile değil! Koşmaya başladım nereye gittiğimi bilmeden. İnsanlara çarparak koşuyorum şu an tek istediğim unutmak ya da bir aracın bana çarpması ve ölmek! Çaldığım tüm kapıları yüzüme kapattı hayat. Bana o kapıyı açan Yağmur, arkadaşım Yağmur(!) kapıyı açtı ama yüreğimi sıkıştırdı arasına kapatırken. Hayattan yediğim tokatlar beni sarstı ama direndim. Zayıf noktamdı beni vurduğu bu kez. Son yediğim o darbe oldu.

"Demedim kimseye bilen tek kişiydi Yağmur. Hayatımda tek arkadaşım olduğu gibi. Güvendim ona sadece güvendim. Karşılığı hayatla Yağmur'un birleşip bana attığı tokat ve o hayatın attığı ve benim de duyduğum zafer kahkahası! Bir kez daha vurdu ve gol oldu! Hayat bir Zeynep sıfır! Bu kaçıncı ben de bilmiyorum. Ağla Zeynep! Ağla kahrolası ağla ki rahatla diğer normal insanlar gibi! Ama yok onu da yapamıyorum her zamanki gibi!

"Nereye gittiğimi bilmeden koştum koştum vücudum sinyal verdi gitmiyor. Ayaklarım da dermanım kalmadı artık. Nefes nefese durdum. Eğilip ellerimi dizlerime koydum. Kesik kesik öksürükten başka, hızlı soluğumdan başka bir şey duymuyor kulaklarım. Uzun süre kaldım öyle. İçimden acı bir feryat koptu ama dışarı çıkmadı. İçimi doldurup patladı yerle bir etti beni, duygularımı. Şu anda ağlamam lazım gözyaşlarımdan etrafı görememem lazım ama yok olmuyor! İnsan bilmediği bir şeyi yapamıyor!

"Sıkıştı içim iyice. Nihayet etrafıma bakmayı akıl ettim. Burası bilmediğim bir yer; Newyork'un ışık almayan yeri. Elimi alnıma koydum, etrafıma baktım. Arkamı döndüm. Neredeyim ben!? Kalbimin hızla atmasından başka bir ses yok etrafımda. Yürümeye başladım. Bilmiyorum, nereye gittiğimi bilmiyorum! Ara sokaklar fıçıların içinde ateş yakmış zenci ve beyaz Amerikalılar içiyorlar. Seslerini duyuyorum beni çağıranlar var yanlarına. Adımlarımı daha da hızlandırdım. Labirent gibi bu sokaklar. O ışıltılı Newyork'un diğer yüzü. Biz hep makyajlı yüzünü görmüşüz bu gördüğüm öteki yüzü! Karanlık, ıssız tıpkı benim gibi. Başımı kaldırdım gördüğüm ışığa doğru koşmaya başladım. Birden karşıma çıkan bir şeye çarpmamla geri savrulup hızla sırt üstü düştüm.

"Yere düşünce başımı çarptım gözlerim karardı ama ben güçlüyüm bayılma Zeynep! Derin nefes al! Kendi dediğimi yaptım nefes aldım birkaç kez. Kapattım açtım gözlerimi. Gözlerim karanlığa adapte olmaya çalışırken nefes alıp verme sesimden başka bir şey duymuyorum.

SİYAHIN ÖTEKİ YÜZÜ "KİTAP OLDU" 4. Baskısıyla raflarda" #wattys2015 Where stories live. Discover now