23.Bölüm Sessizlik

27.4K 1.1K 505
                                    

Multimedyayı açın ve bölümü dizi keyfinde okuyun.Yine sizden ricam bu.Bu bölümü sektirmeden vote veren ve artık isimlerini çok iyi bildiğim sessiz "Siyahın Öteki Yüzü" okurlarına ithaf ediyorum.Kış Masalında son bölüm size gelmişti.Bu kez tek bölüm olmayacak.Benim için tüm okurlarım çok özeldir.Vote verip yorum yapan herkese çok ama çok teşekkür ederim.Hepinize iyi okumalar.💜

Dışarıda tipiden dolayı esen rüzgarın sesi, çığlık atar gibi içeri duyulurken toprak olan evi daha da soğutuyordu. İçeride yanan soba ortamı hiçbir şekilde ısıtmayı başaramazken Kerem Zeynep'in dudaklarını çoktan esir almıştı. Zeynep bir kaç kez cılız bir şekilde Kerem'i ittirdi ama başarılı olamadı.

Kerem daha sıkı sarılıp Zeynep'i kendine çekince, Zeynep ne olduğunu dahi anlayamadan karşılık vermeye başladı. Titreyen elleri Kerem'in omuzlarını oradan ensesini bulduğunda artık kendini çekecek dermanı kalmamıştı. Kerem daha önce zoraki öptüğü kızdan karşılık alınca içindeki dürtülerin kontrolünü kaybedip Zeynep'i yatağa yatırdı. Saçlarını okşayıp çekilirken gözlerine baktı. Zeynep az önce olanların etkisiyle gözlerini kapatıp başını yan tarafa çevirdi. Kalbi o kadar hızlı atıyordu ki Kerem'in bunu duymaması imkansızdı. Utançla gözlerini sımsıkı kapatıp dudaklarını birbirine bastırdı. Kerem Zeynep'in böyle davranmasına şaşırırken konuşarak ânı bozmak istemedi. Yorganı Zeynep'in üzerine örtüp yavaşça yanına uzandı.

Zeynep sırt üstü başı diğer tarafa dönük bir şekilde yatıyordu. Ne yapmıştı az önce? Hocası onu öpmüş o da karşılık vermişti! Kalbi hâlâ deli çarparken yüzü yanmaya başladı.Bir anlık zayıf bir durumu nelere yol açmıştı. Hocasıydı! Yarın nasıl yüzüne bakacaktı?Hiçbir şey olmamış gibi mi davranacaktı? Hataydı büyük bir hata! Çekilebilirdi neden yapmamıştı!? Yapabilirdi daha önce yapmıştı çünkü. Kerem kendini öpmüş üstüne bir de karşılık vermişti! Aptaldı işte aptal! Yok diyebilirdi ama dememişti! Gözlerini iyice kapattı olan olmuştu artık yapacak bir şey yoktu. Kerem daha ileri gitse karşı koyacak dermanı yoktu. İzin veremezdi! Bir kez güvenmişti ve karşılığını ölmeyi düşünecek kadar acı bir şekilde almıştı. Kerem gerçekleri öğrenirse o da aynısını yapardı kesin emindi! Hepsi aynıydı çünkü erkeklerin... Hâlâ sırt üstü yatıyordu. Kerem yanına uzanmıştı. Dönemiyordu da.

Kerem Zeynep'e sarılıp yüzünde farklı bir mutluluk gözlerinde daha önce hiç olmayan bir pırıltıyla belinden tutup kendine çevirdi. Zeynep'i gözlerini sımsıkı kapatmış bir şekilde görünce yorganı omuzlarına çekip biraz daha yaklaştı. Zeynep Kerem'in saçlarını okşamasından kendini izlediğini anlayıp utancından başını eğdi. Yüzü Kerem'in boynuna değince Kerem ürperip gözlerini kapattı. Kerem yine alt üst oldu Zeynep'in nefesini boynunda hissedince. Bugün bu iki olmuştu. Gözlerini açtı boş bir şekilde gaz lambasının duvardaki yansımasına bakarken içindeki sevincin taşmasından ondan dolayı bağırmaktan korkuyordu. Zeynep öpmesine karşılık vermişti hem de isteyerek!Van merkezde kalacağını düşünürken Engin hocanın arayıp merkezin dolduğunu ve acilen köye gitmesini istediğinde eli ayağına dolaşmış zor yetişmişti. Zaten deli oluyordu Zeynep'in Mert'le gideceğine. Mert? O merkezde kalmıştı. Hem ne işi vardı burada?Eğer o gelseydi Zeynep'le bu evde o kalacaktı! Düşüncelerini bertaraf edip Zeynep'i sımsıkı sardı. Elleri saçlarını istemsiz okşarken onun bu kadar utanmasına hem şaşırıyor, hem anlıyor, hem anlayamıyordu. Karmakarışık olmuştu iyice. Saçlarının kokusunu derin bir nefesle içine çekti. Kollarının arasında bu kez heyecandan titreyen Zeynep vardı. Dudaklarından dökülen "iyi geceler güzelim" sözünün Zeynep'i dağıttığını bilmeden huzurla gözlerini kapattı...

***

Zeynep sabah gözlerini kendini sımsıkı saran Kerem'in kollarında açınca dün gece olanları hatırladı. Utançla gözlerini kapattı. Unutmamıştı! Kerem'de unutmayacaktı! Kalkmak için hamle yaptığında Kerem uykusu arasında kendini daha da sıkı sarınca tekrar yattı. Oysa kolunu ittirip kalkması lazımdı ama yapamadı yapamadığına şaşarak tekrar yattı. Derin bir şekilde uyuyan Kerem'e bakıp dudaklarını kemirmeye başladı. Ne durumda olduklarını aklı almazken yüzüne bakarken birden kalbi yumuşadı. Yüzünü incelemeye başladı.Daha önce bu kadar dikkat etmemişti. Yüz hatları? Kendine neydi yüz hatlarından keşke hep uyusaydı hiç konuşmasaydı! Böyle birazcık daha masum duruyordu. Salaktı işte salak! Masummuş yok bilmem neymiş düşündüğü şeyler çok ama çok saçmaydı! Birden kendine "iyi geceler güzelim"dediği aklına geldi. Yüzü yanmaya başlarken daha fazla dayanamayıp Kerem'in mengene gibi saran kolunu yavaşça çekip kalktı. İçeri buz gibiydi. Dün gece kıyafetini değiştirmeden yatmıştı. Üzerini değiştirip duş alması lazımdı ama dün gece olanlardan sonra Kerem'in yüzüne nasıl bakacaktı?Saatine baktı vakit henüz çok erkendi. Hemen sobayı yakıp direkt banyoya geçti. Banyodaki sobayı yakarken Kerem'in uyanmamasını temenni ederek odaya girip kıyafetlerini aldı. Kerem'e baktı hâlâ uyuyordu. Yavaşça odadan çıkıp banyoya girip kapıyı kilitledi. Soba yanmış içindeki su ısınmıştı. Zeynep aceleyle yıkanıp banyoya getirdiği kıyafetlerini giyip başını havluyla sardıktan sonra eli kapının kolunda bir süre durdu. Ya Kerem uyandıysa? Duvarda asılı duran eski rengi soluk aynaya baktı. Yüzü banyoda yanan sobadan ve olağandan daha sıcak suda yıkandığından kıpkırmızı olmuştu. Ne yapacaktı böyle banyoda mı kalacaktı? Âniden verdiği kararla kapıyı açıp dışarı çıktı. Buz gibi mutfağa geçip dolabı açtı. Kahvaltılık malzemeleri hazırlarken küçük tüpü yakıp yumurtayı haşladı. Sofrayı da alıp çekingen adımlarla içeri girdi. Kerem uyanmıştı. Üzerini değiştirip yatakları kaldırmış başını ellerinin arasına alıp düşünceli bir şekilde oturuyordu. Zeynep'in içeri girmesiyle başını kaldırıp baktı. Dalgın gözlerini kaçırıp ayağa kalktı. Hazırladığı kıyafetlerini alıp banyoya gitti.

SİYAHIN ÖTEKİ YÜZÜ "KİTAP OLDU" 4. Baskısıyla raflarda" #wattys2015 Where stories live. Discover now