0.4

4.4K 395 257
                                    

İhtiyacı olan notların fotokopisini çıkardıktan sonra bulunduğu yerde hızla ayrılan Ahin kantine, arkadaşlarının yanına gitmeyi hedefliyordu.

Yeonjun ile karşılaşana dek.

İkili karşı karşıya gelince durmuş, öylece birbirlerine bakmışlardı. Ahin'in içinde bir heyecan oluşurken, Yeonjun onun yanından geçip gitmeyi tercih etmişti. Buna sinirlenen Ahin, Yeonjun uzaklaşmadan yüksek sesle konuştu.

"Tebrik ederim."

Yeonjun durup kaşlarını çatarak arkasına döndü. Aynı şekilde Ahin de dönüp Yeonjun'a bakmıştı. Bir iki adım atarak aradaki mesafeyi kapattı.

"Yeni birini bulmuşsun."

Yeonjun alayla güldü. Ahin bu tavır karşısında üzülse de bozuntuya vermedi.

"Daldan dala atlamak konusunda üstüne yokmuş, ne kadar sürdü o kızı tavlaman? Benden ayrıldıktan hemen sonra mı, yoksa bir gün falan bekledin mi?"

Yeonjun rahat bir şekilde ellerini cebine koydu.
"Sen de kendini barlara atmışsın. Çok acı verici olmalı."

Kendini yerin dibine girmiş gibi hisseden Ahin, zorlukla yutkunurken bir cevap düşündü. Ama sıkıntı bu ya, Ahin Yeonjun karşısında güçlü kalamıyordu.

Ahin'den cevap gelmeyince devam etti Yeonjun.

"Okuduğum bir kitapta, kötü kızların kalbini kırarsan lanetlenirsin yazıyordu."

Bir iki adımla kıza yaklaşarak kulağına eğildi Yeonjun.
"Sen... İyi bir kızsın Min Ahin, içim rahat."

Elinde fotokopilerin olduğu dosyayı parmakları arasında sıktı Ahin, sinir oluyordu evet. Ama öfkesi de kat be kat artıyordu. Yeonjun'un biraz olsun onu düşünmediğini fark etmek canını sıkmıştı.

Yeonjun geri çekilip kızın badem gözlerine baktı, bir kez daha alayla gülüp oradan uzaklaştı.
Gözlerinin dolmaması için çaba sarf eden Ahin arkasını dönüp kendi yoluna gitti. Keşke ben de öylece geçip gitseydim onun yanından diye mırıldandı. Yeonjun'un karşısında düştüğü durumdan nefret etmişti.

~

Bulunduğu ortamdan zerre haz etmeyen Soobin, sıkıntılı bir iç çekti. Aile yemeklerini hiçbir zaman sevmemişti zaten. Ayrı eve çıktığı günden beri kafası rahattı. Abisi de aynı şekilde.

"Yeonjun mezun olduğunda şöyle güzel bir davet verelim diyorum. Eğer yurt dışına çıkacaksa, insanlar onu son kez görmeli."

Bayan Choi oğluyla gurur duyar bir biçimde konuşunca Soobin gözlerini devirerek yemeğine döndü. Babası da bunun iyi bir fikir olduğuna dair yorumlarını belirtince Yeonjun gerek olmadığını söylemişti ama Bayan Choi bir şeye karar vermişse onu vazgeçirmek pek mümkün değildi.

Küçük oğlunun sessiz sessiz yemeğini yediğini fark edince ona döndü Bayan Choi, yüzündeki gülümsemesi sürüyordu.

"Önümüzdeki sene de Soobin için yapalım, o da mezun olunca Yeonjun'un yanına taşınır. Güzel olur değil mi?"

Soobin hızla kafasını kaldırıp annesine baktı.
"Ne?"

"Sonuçta ikiniz de yurt dışına çıkmak istiyorsunuz. Yeonjun için tutulan ev ikiniz için de yeterince büyük. Biz de ara tatillerde yanınıza-"

"Neden Yeonjun ile aynı evde kalmak zorundayım? Onun için alınan bir ev hemde." Soobin sinirle açıklama yaptığında tüm bakışlar onu buldu. Yeonjun neden bu kadar sert tepki gösterdiğine anlam verememişti. Bayan Choi ise hızlı bir açıklama yapma gereği duydu.

Girl In The Bedroom | Choi Soobin Where stories live. Discover now