0.3

5.3K 414 557
                                    

Kollarıyla sıkı sıkıya tuttuğu defterleri ile amfiden içeri girdi Ahin. Derse geç kalacak diye korkmuştu ama neyse ki daha beş-altı dakikası vardı. Her zaman oturduğu sıraya ilerleyip arkadaşı Seju'ya selam verdi.

"Günaydın."

Seju gülümseyip tamamen bedenini ona çevirdiğinde, Ahin'in yüzündeki yorgunluğun ve durgunluğun farkına vardı.

"İyi misin?"

Ahin iç geçirerek;
"İyi olmaya çalışıyorum."

Sabah Soobin'in evinden ayrıldıktan sonra kendi evine gidip hızlıca duş almış ve acele bir şekilde hazırlanmıştı okul için. Normalde üstüne başına özen gösteren Ahin bugün geç kalma korkusu yüzünden biraz salaş bir tarzla gelmişti. Yüzünde herhangi bir makyaj belirtisi de yoktu ve saçları topuzdu. Tabi buna topuz denirse...

"Dün gece Soobin gelip seni götürdükten sonra ikinize de ulaşamadım. Eve rahatça gidebildin mi?"

Ahin yutkundu aklına gelen gece ile. Son anda Soobin'i durdurmasaydı şuan vicdan azabı ve utanç iki yakın arkadaşı olacaktı belki de.

Seju aklına gelen şeylerle kaşlarını çattı.
"Ahin? Soobin seni evine bıraktıktan sonra gitti değil mi?" Ahin onaylarcasına bir bakış attığında Seju şüpheli şüpheli bakmaya devam etti. "Dün gece de pek bir yakındınız ama.."

"Yakın mıydık? O n-ne demek şimdi?"

"Yani bilmiyorum, siz Yeonjun ile birlikteyken Soobin seni pek umursamazdı diye hatırlıyorum. Adam akıllı bir muhabbetiniz bile olmamıştır."

O sırada amfiden içeri Soobin ile yakın arkadaşı Beomgyu girdi. Seju, Soobin'e anlık bir bakış atarak cümlesinin devamı getirdi

"Fakat dün gece barda Sooobin seninle pek bir ilgili gibiydi. Yanına oturup içerken sana eşlik etmesi beklemediğim bir şeydi açıkçası."

Ahin tekrar yutkundu.
"Yeonjun ile ayrıldığımı biliyorsa bana üzülmüş olabilir." Diyerek toparlamaya çalıştı. Ancak Seju zeki bir kızdı.

"Kendi adıma konuşayım, Soobin'i ilk defa bir kızla bu denli yakın bi' şekilde gülerek konuşurken gördüm. Hadi hepsini geçtim, seni eve bırakacak kadar önemsemesi... Yoksa!"

Ahin hızla doğrularak gözlerini kocaman açtı.
"Yoksa ne?!"

"Ay yoksa bu çocuk sizin aranızı mı yapmak istiyor tekrar?! Ondan sana sahip çıkıyor!"

Çaktırmadan derin bir oh çekerek rahatladı Ahin. Bir an farklı şeyler söyleyecek diye ödü kopmuştu.

"Ne iyi kardeşlikler var Ahin ya. Çocuk abisinin sevgilisine göz kulak oluyor resmen. Benim erkek kardeşim de anca beynimin etini yesin!"

Tabi... Emin ol çok güzel göz kulak oluyor.

Ahin kafasını iki yana sallayarak iç çekti. O sırada Soobin ile Beomgyu ikilisini fark etti. Birkaç sıra arkaya geçip oturdular. Soobin'in bakışları direkt Ahin'i bulurken sırıttı. Ahin ise anında gözlerini ondan çekip utanarak önüne döndü. Bu Soobin'i daha çok güldürmüştü.

Hocanın gelmesine birkaç dakika kala bir kız Ahin'lerin oturduğu yere yaklaşmıştı. İki kız bu gelene baktıklarında onun Deity olduğunu anlamışlardı.

Jeon Deity bir zamanlar Yeonjun'un takıldığı kızlardan biriydi ve Ahin'e uğraşmaktan zevk alırdı resmen. Yeonjun'un uzun süre Ahin ile birlikte olmasını yediremiyordu. Aslında istese anında kendine bir erkek bulabilirdi. Ama hırsı bu ya, ille de Ahin ile uğraşmalıydı. Gereksizin tekiydi...

Girl In The Bedroom | Choi Soobin Where stories live. Discover now