0.4

77 9 27
                                    

Δεν ήθελα να μπω ξανά σε αυτό το σπίτι. Μπορούσα να επιβάλλω στο σώμα μου να εισέλθει, αλλά η ψυχή μου μου έλεγε να τρέξω!

Τα αδέρφια μου διέκριναν την ανησυχία στο κατά ιδρωμένο προσωπο μου. Ή Renyeong έκανε νοημα στον Haechan να με ενθαρρύνει μα μάταιος κόπος. Ήρθε κοντά στο τρεμαμενο σωμα μου και μου έσφιξε το χέρι. Πήγε να με πάρει αγκαλιά και τότε ήταν που όλα θολωσαν!

Οι κάμερες έπεσαν πάνω μας. Το φλας με τρόμαζε και η καρδιά μου χτύπαγε έντονα! Ο Haechan προσπάθησε να με προστατεύσει μπαινοντας μπροστα μου, όμως το σοκ που είχα υποστεί ήταν τεράστιο με αποτέλεσμα να πράξω χωρίς να σκεφτώ. Βγήκα από το σπίτι αναστατωμένη.

Άρχισα να τρέχω χωρίς σταματημό, νόμιζα ότι κάτι βασάνιζε το μυαλό μου. Κάποιος δαίμονας. Εσφιγγα τα μαλλιά μου με τα χέρια μου και τα δάκρυα κυλούσαν ασταμάτητα πάνω στα κατακόκκινα μάγουλα μου. Είχα λαχανιάσει!

Γύρισα να κοιτάξω πίσω μου και το σπίτι ήταν αρκετά μακρυά, ώσπου συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν στην μέση του δρόμου. Έστριψα απότομα το κεφάλι μου και ένα αμάξι ερχόταν κατά πάνω μου. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να γονατίσω και να κλείσω σφιχτά τα μάτια μου.

Ήξερα ότι είχα πεθάνει όμως ξαφνικά ένα απαλό χέρι ακούμπησε ευγενικά τον ώμο μου.

?"Είστε καλά δεσποινίς;"

Έστρεψα το κεφάλι μου απότομα για να του ζητήσω συγγνώμη, όμως δεν θα είχα μπει καν στον κόπο να το σκεφτώ αν ήξερα ποιος στεκόταν από πίσω μου.

Με άφησε απότομα και γουρλωσε τα μάτια του.

?"Εσυ; Εδω; Μα πως;"

"Μην είστε πια τόσο αγενής! Που είναι οι τρόποι σας κύριε Jeon; Ένα τυπικό καλωσόρισμα δεν θα υποβιβαζαι το επίπεδο σας και στο κάτω κάτω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν είμαι πια το ασήμαντο, αμόρφωτο, πιόνι της οικογένειας, αλλά έχετε την τιμή να μιλάτε σε έναν ιατροδικαστή!"

J"Αχαχαχα, μήπως σας πείραξε ο Ευρωπαϊκός αέρας και παραλογίζεστε; Από που και ως που εσείς γιατρός; Μυαλό για μεγάλες προσδοκίες έχετε αλλά μυαλό για επιστήμονα, όχι! Αχαχα-"

Τότε το χέρι μου αυτόματα προσγειώθηκε στο μάγουλο του.

"Σε μισώ"

Γύρισα για να φύγω αλλά με ακινητοποίησε μπαινοντας μπροστά μου. Το υφος του ειχε αγριέψει και με κοίταζε προκλητικά.

Με έπιασε από την μέση, με κόλλησε πάνω στο σώμα του και άρχισε να με φιλάει αισθησιακά

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Με έπιασε από την μέση, με κόλλησε πάνω στο σώμα του και άρχισε να με φιλάει αισθησιακά. Δεν μπορούσα να τον σταματήσω.

Το παρελθόν μου με τον Jungkook ήταν μεγάλο αλλά κάνεις δεν ήξερε για αυτό παρά μόνο εμείς!

Τότε κάποιος μας διέκοψε. Αν μπορούσα να είχα διαγράψει αυτήν την εικόνα από τα μάτια του, θα εκανα τα πάντα για να το κατορθώσω!

"Haechan...;"

- Επιτέλους τα κατάφερα και ανέβασα μετά από τόσο καιρό! Ελπίζω να σας αρέσει! -

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Επιτέλους τα κατάφερα και ανέβασα μετά από τόσο καιρό! Ελπίζω να σας αρέσει! -

The President | •Jeon Jungkook Where stories live. Discover now