characters

256 14 14
                                    


Me

Ονομάζομαι Lee Seon-Yun και είμαι 22 χρονών. Είμαι αρκετά ευαισθητη αλλά το δυναμικο κομμάτι δεν λείπει από τον χαρακτήρα μου. Είμαι κοινωνικός και ειλικρινής ανθρωπος και πάντα βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά. Μισώ τους σαδιστές! Βεβαία δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο για πολλούς από την ευρέως διαδεδομένη οικογένεια μου. Πριν 6 χρόνια έφυγα από την Ν.Κορέα με τους όχι και αρκετά φιλικούς θείους μου. Οι γονείς μου το ήθελαν αυτο, για να μειωθούν τα δήθεν σκάνδαλα που είχα προκαλέσει. Ετσι πήγα στην Δανία λίγο πριν τελειώσω την πρώτη τάξη του Λυκείου. Όταν έφτασα στην Κοπεγχάγη υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα τους αποδείξω τι στα αλήθεια είμαι. Ολοκλήρωσα εκεί το Λυκειο και έπειτα μπήκα στο Πανεπιστήμιο, για να σπουδάσω ιατρική, με ειδικότητα ιατροδικαστη. Ήξερα πλέον πως άμα γυρναγα πίσω θα τους είχα ικανοποιήσει. Είχα και αποδείξεις. Όμως, ποτε δεν σταμάτησα να ασχολουμε με το πατιναζ και φυσικά το πολυαγαπημένο μου πιάνο. Ήταν τα μόνα πράγματα που έσπαζαν τους φραγμούς κάθε μελλοντικής μου μέρας. Με γέμιζαν με κουράγιο, έδιωχναν το άγχος που με έπνιγε συνεχως και κατάφερναν να με εφοδιάσουν με όμορφα συναισθήματα. Η απόφαση που πείρα να γυρισω πισω, δεν γνωρίζω ακομη αν είναι σωστή αλλά θέλω να αποστομοσω πολλούς. Ειδικά εκείνον!

Sister moonblwooz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sister moonblwooz

Την λένε Lee Ren-Yeong και είναι 23 χρονών.Είναι μετριοπαθής, εσωστρεφής έως και αντικοινωνικός θα έλεγε κάποιος παρόλο αυτά είναι τίμιος και ευσυνείδητος ανθρώπος. Ντύνεται πάντα με ένα αγορίστικο στυλ, αλλά όταν το απαιτούν οι περιστάσεις ξέρει πως να εμφανίζεται. Μένει με την εκτεταμένη της οικογένεια στην καρδιά της Σεούλ όπου και σπούδασε εγκληματολογία στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ αποφοιτώντας με άριστα. Με τις τεράστιες ανέσεις που της παρείχε η οικογενειακή επιχείρηση και τις άψογες δεξιότητες της κατάφερε να κατακτήσει ανώτατη θέση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Τέλος, όσον αφορά τις πνευματικές της επιτηδειότητες, ασχολείται ερασιτεχνικά με τα καλλιτεχνικά και την μουσική.

The President | •Jeon Jungkook Where stories live. Discover now