•Maskeli Balo•

1.9K 119 177
                                    



Piyanonun ve çellonun o güzel birleşiminden oluşan soft ortam ve insanların hafif hafif sallanması eşliğinde koca salonda kimse kimseyi tanımadan eğleniyordu. Herkesin taktığı farklı farklı maske ve giydikleri şık giysiler ile her sene gerçekteleştiğini öğrendiğim yeni okulumun maskeli balo geleneğine ilk kez katılıyordum.

Herkes mutlaka bir şeyler içiyor ya da dışarda zıkkımlanıyorlardı. Şu an ki müzik yüzünden loş bir hava olmasına karşın sanki hareketli şarkılar çalıyormuşta herkes delice dans etmiş gibi salona ağır bir koku hakimdi.

İlk kez geldiğim bu küçük kasabada ilk okul günümde böyle bir etkinliğe katılmamın verdiği utangaçlıkla köşeye çekilmiş ve elimdeki meyve suyu bardağı ile insanları izliyordum.
Çoğu kişi dans pistinde sevgilileriyle dans ediyor diğer kalanlar ise arkadaşlarıyla sohbet edip hafifçe sallanıyorlardı. Birkaç kişi ise sarhoş olup kızlara sarkıyordu.

Ben dans pistini izlerken önüme koyulan içki bardağıyla yanıma bakmış ve bana gülümseyerek bakan kızı görmüştüm.

"Selam! Sen yeni öğrenci olmalısın." Neşeli kız konuşurken küçük fakat uzun kumaş örtünün kapladığı masaya bir erkek daha gelmişti. Kumtal erkeği takip eden kol kola bir çift onu takip etmişti. Masam bir anda dolmuştu.

"Evet. Okula dün kaydımı yaptırdım."
Erkek olan yanımdaki kadına güldüğünde ne olduğunu anlamamış fakat çokta umursamamıştım.

"İçsene!" Yanımdaki kız bana bardağı uzattığında nazikçe reddetmiştim. Çok içmeyi sevmezdim.

"Alkol pek kullanmıyorum."

"Tamam öyleyse kendini tanıt bize."
Erkek olan kolunu omzuma attığında iyice içime girmişti.

"Adım Lee Felix. Miami'den geldim."

"Tanrım! Sıcağı sevmiyorsun sanırım. Forks'a geldiğine göre."
Gülmüştüm. Karşımda bana gülümseyerek bakan çifte hayır anlamında başımı salladım.

"Yağmur ve soğuktan pek hoşlanmam."
Masadakilerin şaşkınca nidaları havadaki müziğin etkisiyle kaybolurken balonun olduğu büyük salondaki uzun ihtişamlı merdivenlerden inen beş kişi ile yanımdaki kızı dürtmüştüm.

"Onlarda kim?"
Kız benim baktığım yere baktığında seslice gülmüştü.

"Ah onlar mı? Onlar Hwang'lar."
Erkek olan parmağıyla en önde duran ikiliyi gösterdiğinde bir kız ve bir erkek görmüştüm.
Sarışın ve uzun saçlı kız yanında duran erkeğin koluna girmişti. Koluna taktığı erkek oldukça yakışıklıydı ancak en çok saçları dikkatleri üstüne topluyordu. Saçı, yeşil ve mavi karışımıydı.

"Onlar Jennie ve Kai Hwang. Aralarında bir ilişki var ama ne kadar yasal bilemiyorum." Kolunu omzuma atmış çocuk alayla iğnelemesini yaptıktan sonra kadehinden bir yudum alımıştı.

"Jack onlar evlatlık yani yasal. Anla bunu artık!"
Kız olan adını yeni öğrendiğim erkeğe vurduğunda hala gözüm merdivenlerdeki mermer ciltli beş kişideydi.

"Onların arkasında ki çift ise Hwang Taehyung ve Hwang Jungkook. Onların sevgili olduğunu bilmeyen yoktur. Buldukları her fırsatta öpüşmelerine şahit oluyoruz."

Bu sefer karşımdaki çift onlardan söz ettiğinde gözlerimi şaşkınca açmıştım. İkiside çok yakışıklıydı.

Birinin kahverengi uzun saçları, diğerinin ise aynı şekilde siyah uzun saçları vardı. İkisininde fiziği çok mükemmeldi. Kahve rengi saçlı olan çok az daha uzundu ki çokta fark edilmiyordu.  Ben gözlerimi çiftten çekip arkalarındaki uzun ve yapılı çocuğa sabitlemiştim.

Blood Sun {Hyunlix}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin