Part.66

329 39 5
                                    

Η ωρα ειναι 7 και οσο περναει τοσο αγχωνομαι. Πραγματικα θελω αυτο το δειπνο να παει τελεια. Δυο απο τα πιο αγαπημενα μου προσωπα θα ειναι μαζι μου και θελω να περασω ομορφα αυτη την βραδιά. Ξερετε χωρις φωνες, χωρις εντάσεις, ζήλιες, τσακωμους ή δεν ξερω και εγω τι αλλο. Πραγματικα δεν ξερω γιατι ο Jungkook συμπεριφέρεται ετσι. Του εχω ξεκαθαρίσει οτι ο Chan και εγω ειμαστε μονο φιλοι. Κολλητοι φιλοι. Για το μονο που θα μπορουσε να ανησυχεί ειναι που καποια στιγμη στο δημοτικο μου αρεσε για λιγο διαστημα. Αυτο και τιποτα αλλο. Τωρα δεν μου αρεσει. Και εξαλλου ποτε δεν αρεσα στον Chan. Δεν ειμαι ο τυπος του. Οποτε ουτε γατα, ουτε ζημια.

Κουνησα το κεφαλι μου απο τις σκεψεις και κοιταξα το κινητο μου. Ποτε πηγε 8? Μουρμουρισα και σηκωθηκα απο τον καναπε. «Που πας?» Με ρωτησε ο Jungkook ο οποιος καθοταν διπλα μου και ειχε βολευτει πανω μου. «Παω να ετοιμαστω. Πρεπει να ειμαστε εκει στις 9» του ειπα και ξινισε την φατσα του. Στριφογυρισα τα ματια μου και ανεβηκα τις σκαλες που οδηγουν στο δωματιο μου. Εβαλα μουσικη και πηγα να κανω ενα γρηγορα μπανιο. Μολις τελειωσα, επλυνα τα δοντια μου και κάθισα να φτιαξω τα μαλλια μου και να κανω το μακιγιαζ μου. Τα μαλλια τα εκανα πολυ χαλαρες μπουκλες ενω για μακιγιαζ εβαλα λιγη μασκαρα, καφε eyeliner και ενα κοκκινο λιποσαν. Μολις τελειωσα σηκωθηκα πανω και πηγα στην ντουλαπα. Την ανοιξα και κοιταγα τα ρουχα μου για κανενα 10λεπτο μεχρι που το ματι μου επεσε πανω σε ενα ασπρο, κοντο, ραντακι φορεμα.

Το εβγαλα απο την ντουλαπα και αφου βρηκα με τι θα το συνδυάσω για να μην κρυωσω ημουν ετοιμη. Πηγα κοντα στον καθρεφτη και κοιταχτηκα.

Χαμογελασα στον εαυτο μου και κοιταξα την ωρα στο κινητο μου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Χαμογελασα στον εαυτο μου και κοιταξα την ωρα στο κινητο μου. Εβαλα λιγη κολωνια και βγηκα απο το δωματιο. Κατεβηκα κατω στο σαλονι και παλι καλα ο Jungkook ηταν ετοιμος. «Εισαι πανεμορφη» ειπε ο Jungkook ενω με κοιτουσε απο πανω μεχρι κατω. «Και εσυ εισαι πολυ ομορφος»

my euphoriaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα