Part.59

388 44 0
                                    

«Μου αφησατε κανενα κομματι ή θα φαω τα κουτια?» Ρωτησα καθως καθησα στην μονη θεση που υπηρχε, δηλαδη αναμεσα στον Jungkook και τον Tae. Το καλο ειναι πως με τον Tae τα βρηκαμε. Τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω. Με τον Jungkook παλι νιωθω αβολα. Ενταξει μιλησαμε λιγο αλλα και παλι νιωθω περιεργα που καθομαι διπλα του. «Ναι σου κρατησα εγω 2 κομματια» ειπε ο Jungkook και μου τα εδωσε. «Ευχαριστω» ειπα καθως επιασα το πιατο με την πιτσα και εκατσα πιο αναπαυτικά στον καναπε για να φαω.

«Ωστε πας Κορεα ε?» Ρωτησε ο Jin την Αρια και αυτη του εγνεψε. «Δεν θελω να παω. Εγω θελω να μεινω εδω με εσας. Θα μου λειψετε πολυ.» Ειπε η Αρια μετα απο λιγο και κατεβασε το κεφαλι της θλιμμένη. «Ελα μην στεναχωριεσαι θα κανεις καινουργιους φιλους, θα κανεις μια νεα αρχη. Και οσο για εμας, εδω θα ειμαστε δεν χανομαστε πιστεψε με» ειπε ο Namjoon και η Αρια γελασε. «Που θα μεινεις?» «Στη Σεουλ. Εκει βρηκε δουλεια ο πατερας μου» «μια χαρα. Ειναι ωραια και μεγαλη πολη. Θα σαρεσει σιγουρα» ειπε ο Jimin και της χαμογελασε. «Με εσας τους δυο τι θα γινει?» Ρωτησε η Λυδια αναφερομενη στην σχεση της Αριας και του Jhope. «Βασικα αποφασισαμε να συνεχισουμε την σχεση μας κανονικα και οπου βγει» απαντησε ο Jhope και η Αρια του επιασε το χερι. «Αww» ειπα ασυναίσθητα εγω και ολοι με κοιταξαν. «Τι?» Ρωτησα και απλα χασκογελασαν. «Φαγατε ολοι?» Ρωτησε η Ευαγγελια ενω μαζευε τα πιατα απο το τραπεζι. Παλι καλα που ειναι πλαστικα γιατι ποιος καθετε να πλενει. «Ναι αλλα καποιοι απο εμας πεινανε ακομη» απαντησα εγω και της εδωσα το πιατο. «Εσυ πεινας συνεχεια» μου ειπε και εγω την μιμηθηκα ειρωνικα. Ξανα εκατσα αναπαυτικα πισω στον καναπε και εκεινη την στιγμη μου ηρθε μηνυμα. Ανοιξα το μηνυμα και ξαφνιαστηκα αρκετα μπορω να πω.
Jungkook
Μολις τελειωσουμε με ολα αυτα θες να παμε να φαμε?

Εγω
Ξερω γω αν τελειωσουμε νωρις παμε.

Jungkook
Οι δυο μας.
Ειπε και εγω εμεινα να κοιταω το μηνυμα. Και το πιο τραγικο ειναι οτι ο Jungkook ειναι ακριβως διπλα μου. Δεν ηξερα τι να απαντησω. Απο την μια ηθελα να παω μαζι του αλλα απο την αλλη θα ηταν πολυ αβολα. Φανταστείτε ειναι αβολα που ειμαστε μαζι με τους υπολοιπους ποιος ξερει ποσο αβολα θα ειναι αμα ειμαστε μονοι μας. Ηξερα οτι ο Jungkook με κοιταζε καθως εγω σκεφτομουν τι να απαντησω και πιστεψτε με δεν βοηθουσε καθολου την κατασταση. Τον κοιταξα και αυτος στριφογυρισε τα ματια του και ξανα γυρισε την φατσα του στο κινητο.
Jungkook
Κερναω θα φας οσο θες.
Μου εγραψε και εγω γελασα. Ξερει οτι δεν μπορω να αντισταθω στο τζαμπα φαι. Και γενικα στο φαι γενικοτερα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Τον κοιταξα ξανα και του χαμογελασα κουνώντας το κεφαλι μου καταφατικα ως «ενταξει» και αυτος χαμογελασε.

my euphoriaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα