41 глава

1K 61 8
                                    

На следващия ден

Гледна точка на Алисън

- Бяхме тук, когато ми предложи преди почти две години. - спомних си и се усмихнах. С Хари бяхме в джакузито на терасата и гледахме красивата планинска гледка, която се разкриваше пред нас. В момента даже валеше леко сняг, все пак това е зимен курорт, а и е нормално за ноември месец. В джакузито обаче си беше екстра.

- Напрактика не сме идвали оттогава. - каза.

- Всъщност да, но си спомням всичко сякаш беше преди едва месец.

- Аз имам чувството, че са минали 5 години оттогава. Не може да са само 2 години, честно. - засмя се леко.

- Определено не ни беше скучно. - отбелязах, а той извъртя очи.

- И продължаваме да се разнообразяваме. Сега ще се ходи и в съда.

- Нека мислим за по-хубавите неща, които ни се случиха. - усмихнах се.

- Най-хубавото нещо, което ми се случи си ти. - погали нежно бузата ми. - Наистина не знам какво щях да правя без теб. Обожавам те и съм благодарен, че те имам всеки Божи ден.

- И аз се чувствам така, любими. Обичам те ужасно много! - наведох се леко към него и го целунах. - Какво ще правим вечерта? Може да отидем на вечеря в ресторанта на хотела в центъра на курорта. - предложих.

- Мисля тази вечер да си останем тук и да сме си само двамата, а ще резервирам маса в ресторанта за утре вечер.

- Може и така. - съгласих се.

Поседяхме още около половин час в джакузито и си говорихме, а след това се прибрахме вътре и си взехме по един душ. Облякохме се добре и след това отидохме до един супермаркет наблизо, за да си напазаруваме продукти за вечерята, която смятахме да си сготвим заедно.

Харесвах това място, защото почти нямаше хора и с Хари можехме да се разхождаме наоколо спокойно и без охрана около нас през цялото време. Наистина обичам Ню Йорк и Лос Анджелис, но забързания и зает начин на живот, който водим там може да бъде доста стресиращ и натоварващ понякога и определено имаме нужда от почивка на подобно място отвреме навреме.

Когато се върнахме във вилата с Хари отидохме направо в кухнята и се захванахме с приготвянето на вечерята ни. Бях го помолила да направи онази печена сьомга с гарнитура от задушени зеленчуци, която обожавах как приготвя, а аз щях да ни сготвя домашна торта с ванилов крем за десерт.

Love Story: Happily ever afterWhere stories live. Discover now